Legfrissebb tartalom
Főoldal / Producer eszközök / A hangkártyákról / A hangzás tökéletesítése jegyében – Sennheiser HDV 820 a fejhallgató erősítő

A hangzás tökéletesítése jegyében – Sennheiser HDV 820 a fejhallgató erősítő

A Sennheiser az április 29-30. között megrendezett Tokiói Fejhallgató Fesztiválon mutatta be audiofil termékcsaládjának legújabb tagját: a teljes mértékben szimmetrikus HDV 820 fejhallgató-erősítőt. Az audio specialista legelső digitális fejhallgatójának, a híres HDVD 800 modellnek a vívmányaira épülő, új HDV 820 tökéletesített, nagyobb felbontása és rendkívül alacsony torzítási komponensei egy merőben új hallgatási élményt kínálnak a legigényesebb audiofilek számára is.

A HDV 820 erősítő a tökéletesített, teljes mértékben szimmetrikus jelfeldolgozásnak és a rendkívül alacsony harmonikus torzításnak köszönhetően az eredetihez hű hallgatási élményről gondoskodik. Elképesztően tisztán adja vissza minden egyes hangforrás hangját.

A HDV 820 vadonatúj digitális szekcióját egy kiváló minőségű ESS SABRE32 digitális-analóg konverter (DAC) táplálja, egy teljes mértékben szimmetrikus struktúrában. A DAC páratlanul széles dinamika-tartományt, rendkívül alacsony torzítást és egyedülállóan tiszta hangzást biztosít. PCM-felbontása 32 bit, mintavételi gyakorisága pedig eléri a 384 kHz-et is (DSD módban: 12,3 MHz).

A HDV 820 analóg szekciója és teljesítményerősítője a HDVD 800-ban jelenleg is használt verzió körültekintően tökéletesített változata. Audio kimenetei között található egy aszimmetrikus kimenet (XLR3/6,3 mm-es kombinált NEUTRIK aljzat), egy szimmetrikus XLR4 és két szimmetrikus 4,4 mm-es Pentaconn aljzat. A Pentaconn csatlakozó alakjában a Japán Információtechnológiai Ipari Egyesülés (JEITA) egy olyan szabványt állított a szimmetrikus fejhallgató-csatlakozók területén, amely minimálisra csökkenti azokat a bonyolult helyzeteket, melyek napjaink nem szabványos csatlakozóinak használatából erednek. Ez a csatlakozó 4,4 mm-es átmérőjének köszönhetően mind mobil, mind fix alkalmazásokhoz használható. A Pentaconn csatlakozó nagyon alacsony érintkezési ellenállása torzításmentes jeltovábbítást eredményez. A HDV 820 felülmúlhatatlan teljesítményt nyújt mind digitális források (optikai, koaxiális vagy USB csatlakozáson keresztül), mind analóg források használatánál (szimmetrikus (XLR) és aszimmetrikus (RCA) bemeneteken keresztül).

Ezt is látnod kell!

50% -os CYBER SEASON akció!

A Native Instruments-től már megszokott, hogy az év végéhez közeledve komolyabb volumenű akcióval ajándékozza meg …

Vélemény, hozzászólás?