Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / KRK Rokit G4-es család

KRK Rokit G4-es család

Január végén a NAMM jelentette be a KRK az új, G4-es Rokit családot. Erről mi is hírt adtunk.
Ami akkor még nem volt ismeretes az a pontos specifikácó valamint, hogy milyen áron lehet majd hozzájutni

ROKIT 5 G4, 7 G4 és ROKIT 8 G4
Aktív Near-Field stúdió monitor hangfalak

Az új 4. generációs (G4) KRK ROKIT hangfalakról egységesen:
Mindegyikben bi-amp 2 utas rendszer kiépítés van, a megfelelő teljesítményért új tervezésű D osztályú digitális erősítők felelnek. A szobakorrekciót a beépített DSP segítségével lehet beállítani és brickwall limiter védi az eszközt. A készülék hátulján található LCD kijelzőn, valamint egy saját KRK mobilalkalmzáson keresztül könnyen kezelhető. A gyártótól megszokottan a ROKIT G4 széria is Kevlar®-val készült membránokat kaptak.

ROKIT G4-es család tagjai:

 

Az új széria negyedik és egyben legnagyobb tagját (ROKIT 10-3 G4) egy picit elkülöníteném mivel ez a típus kapott egy extra funkciót. 

Az új KRK ROKIT RP103 G4 3 utas Mid-Field stúdió hangfal mely utankénti erősítéssel rendelkezik. Természetesen itt is új tervezésű D osztályú digitális erősítő hajtja meg a Kevlar®-val készült membránokat.
Az extra, amivel a 10-3 G4 több, az az 90 fokban elforgatható közép-magas hangszóró egység. Ezáltal a hangfal pozíciojától függetlenül a lehető legjobb lehallgatási élményt nyújtsa.

 

 

KRK Audio Tools alkalmazás valamint a készüléken lévő LCD kijelzőn keresztül lehet beállítani a DSP-s akusztikai korrigálást. Ebben 25 féle grafikus preset áll segítségére a felhasználónak. Az applikációban megadhatjuk a hangfalak/szub elhelyezkedését, aztán ezek alapján kiszámítja a megfelelő hangerőket, polaritást, EQ beállításokat. A mobiltelefonos alkalmazás egyaránt letölthető Androidra és iPhone-ra is.

 

 

 

A G4-es széria már előrendelhető!

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …