Legfrissebb tartalom
Főoldal / Producer eszközök / A hangkártyákról / Nem drága DE jó audió interface-ek: Behringer UMC sorozat

Nem drága DE jó audió interface-ek: Behringer UMC sorozat

A Behringer U-PHORIA szériás audió interfészek megadják számunkra azt a lehetőséget, hogy alacsony ár mellett tudjunk minőségi produkciókat készíteni.
Mint minden gyártónak, a Behringernek is megvannak az életében azok a hullámvölgyek amik miatt jónéhányan ráncolják a homlokukat ha szóba kerül a márka. Viszont el lehet mondani, hogy nem keveset dolgotak és tettek azért hogy a megitélésük változzon, jobb legyen. Ennek a változásnak, fejlődésnek az egyik jele a MIDAS-al való összefonódás.

Ennek az összefonódásnak köszönhetjük az U-PHORIA szériát ahol minden interface kapott MIDAS előfokot a mikrofonbemenetére.  Csatlakozás USB 2.0-n keresztül történik és aztán már csak a választott, használni kívánt eszköz lehetőségei szabják meg, hogy mit tudunk rákötni (szabványos XLR, 6,3 Jack és RCA csatlakozókkal vannak ellátva).
A sorozat kisebb tagja 48KHz míg a nagyobb testvérek 192KHz mintavételezési frekvenciával dolgoznak 24bit-en. Maga a dobozolás is igényes és minőségi anyagokból épül fel, ráadásul nem spóróltak, így masszív fém kivitelekt kapunk a pénzünkért.

MIDAS – Legenda a hangminőség területén
Tényleg csak a lényeget ragadjuk meg, amennyiben valaki nem ismerné. A MIDAS az 1970-es megalakulása óta az innovációiról híres, és egyúttal a világ vezető keverőpultjai fűződnek a nevéhez. A legnépszerűbb turnékon és installációkban MIDAS konzolokkal találkozhatunk.

Végezetül ebben a táblázatban látható egy kis összehasonlítás az eszközökről, amiket egyébkét ide kattintva érhetőek el webshopunkban.

 

Ezt is látnod kell!

JBL PRX ONE – Az új All-In-One mobil PA rendszer

Tovább gyarapodik a manapság igencsak népszerű hordozható oszlopsugárzók családja, a JBL Professional ugyanis a northridge-i …