Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / A Pioneer XDJ-RX-hez most ingyenes Rekordbox DJ jár!

A Pioneer XDJ-RX-hez most ingyenes Rekordbox DJ jár!

xdj-rx-1204x670

A Pioneer DJ bejelentette, hogy az egyik legjobb médialejátszó/kontrolleréhez az XDJ-RX-hez, ingyenesen jár a Rekordbox DJ szoftver. Ez azt jelenti, hogy a vásárlók továbbra is tudják használni az RX-et, a megszokott USB foglalaton keresztül csatlakoztatott adattárolókkal, de lehetőségük nyílik majd arra is, hogy közvetlenül csatlakoztassák egy laptophoz és kontrollerként funkcionáljon, a teljes szoftvercsomag megvásárlása nélkül.

A Pioneer DJ közleménye:

“Aki 2016. november 1. után vásárol egy XDJ-RX-et, és a dobozában nem talál Rekordbox DJ szoftver licence-t, az bátran vegye fel velünk a kapcsolatot ezen az oldalon egy ingyenes példánnyal kapcsolatban, de csak 2016. november 7. után (az ajánlat visszavonásig érvényes)!”

“De persze azoknak sem kell csüggednie, akik 2016. október 31.-én vagy esetleg előtte vásároltak XDJ-RX-et, és nem találtak Rekordbox DJ licence-t a csomagban, mert most ők is igényelhetnek egy ingyenes Rekordbox DJ szoftver példányt ezen az oldalon, 2016. november 7. és 2017. január 31. között!”

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?