Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Native Instruments újdonságok az őszre

Native Instruments újdonságok az őszre

Lement az összes konferencia, bemutató, show, mindenki azt hitte, hogy idén már nem csinál semmit a Native Instruments, és most jön a meglepetés, DE!
Két termék teljesen új, feltupírozott verziója jelenik meg hamarosan a piacon, mindkettő a produceri vonalba tartozik.
Az első a Maschine – MK III, kiérdemelten. A szoftvercsomag nem változott, 8GB Maschine zenei könyvtár, 25GB Komplete Select 11 (Massive, Monark, The Gentleman, Drumlab, Reaktor Prism, Scarbbe Mark 1, Retro Machines, Vintage Organs, West Africa), 25 profi minőségű effekt (EQ, zengető, kompresszor, filter, stb.). Amit viszont kapott: két nagy felbontású RGB kijelző, 16 ultra-érzékeny pad, profi minőségű 96kHz 24 bit-es hangkártya két 6,3mm-es szimmetrikus jack kimenet, két 6,3mm-es szimmetrikus jack bemenet, 1 6,3mm-es jack mikrofon bemenet (csak dinamikus mikrofonhoz), fejhallgató kimenet, MIDI ki/be, kapcsolópedál, érintésérzékeny potméterek, SmartStrip, négy-irányú enkóder.
Ez így összességében picit tömény, de ha felocsúdtunk az újítások garmadából, akkor jöjjön a következő infódömping: Komplete Kontrol S49 és S61 MK2!
49 és 61 súlyozott billentyű, a tapisávokat lecserélték a klasszikus mod illetve pitch kerekekre, két nagy felbontású színes kijelző, a LightGuide, SmartPlay megmaradt, ahogy a Komplete Select is természetesen. Mindenféle DAW-val és a Maschine-vel kommunikál, NKS, MIDI ki/be, USB-ről táplálható, 4 irányú enkóder a navigáció könnyítésére.

Mindez látványban pedig:

A végére pedig a “fekete leves”, az árak:

Maschine MK III bruttó 186.500 Forint.
Komplete Kontrol S49 MK2 bruttó 186.500 Forint.
Komplete Kontrol S61 MK2 bruttó 217.600 Forint.

Megjelenés: 2017. október 5.

Ezt is látnod kell!

JBL PRX ONE – Az új All-In-One mobil PA rendszer

Tovább gyarapodik a manapság igencsak népszerű hordozható oszlopsugárzók családja, a JBL Professional ugyanis a northridge-i …

Vélemény, hozzászólás?