Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Kado – A személyes DJ asszisztensed

Kado – A személyes DJ asszisztensed

Ismerd meg a legújabb legjobb barátodat!

Azt már tudjuk, hogy az idő a DJ egyik legnagyobb ellensége. Valószínűleg nem ezt csinálod főállásban, szóval van egy nappali munkád vagy stúdióból fellépésre, fellépésről stúdióba rohangászol, időt kell szakítani a családra, a barátokra is, és egyszer csak rá kell jönnöd, hogy a nap 24 órája semmire sem elég. Nem mondom, hogy megvan a csodafegyver, de itt egy kis segítség.

A Kado azért született, hogy időt spóroljon Neked és még jobban leegyszerűsítse a tökéletes számok megtalálását. Ez az okos kis applikáció több mint 500 ezer DJ szettet tartalmaz és ezeket elemezve találja meg a Neked kellő zenét. Annyi a dolgod, hogy letöltöd az applikációt, megnyitod és bedobod a számot, amivel kezdeni szeretnél. Ezután Kado megmutatja azokat, amiket stílusban és ütemben a következő helyre tudna passzolni. Nincs más tennivalód, mint kiválasztani a megfelelőt és a helyére pakolni.

Nem azt mondom, hogy a DJ innentől csak egy mosoly lesz a pult mögött. Azt mondom, hogy képtelenség a világ minden zenéjét ismerni és fejből tudni, melyiket szeretnéd következőként lejátszani.

De tudod mit? Töltsd le most és adj egy esélyt neki!

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?