Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Cerwin Vega / Cerwin Vega újra a Zaj Stúdióban

Cerwin Vega újra a Zaj Stúdióban

A Cerwin Vega egy kívül-belül teljesen felújított szériával, a CVE professzionális hangfalakkal mutatkozik be újra hazánkban!

A hangfalak 1000 Wattos D osztályú végfokokat, valamint és a Bluetooth kapcsolódási lehetőséget kaptak, amivel nemcsak a mobiltelefonunkkal, de a egymással való kommunikációra is képesek. Amennyiben a helyzet megköveteli, két top vagy egy top és egy szubsugárzót össze tudunk linkelni.

Ahhoz képest, hogy mennyi funkciót préseltek bele ebbe a hangfalba, mégis pillanatok alatt hadrendbe lehet állítani.  Egyszerű, gyorsan beállítható DSP Preset-eket kapott, hogy a hangzást a helyszínhez és az és az adott felhasználáshoz igazíthassuk. Bármilyen helyzetben megállja a helyét, legyen szó mobil hangosításról vagy fix installról. 3 különféle polymer házas szélessávú sugárzó és egy 18”-os rétegelt lemezből készült mélyláda tartozik a termékvonalhoz, melyet egy 1000 Wattos D-osztályú végerősítő hajt meg, szép hangkép jellemzi a teljes palettát, ugyanakkor már a 12″-es mélysugárzóval szerelt hangfalnál is visszaköszön a Cerwin-ektől megszokott részletgazdag és erőteljes mélytartomány. Ezen felül egy saját fejlesztésű CV Loud Limiter gondoskodik a sugárzók védelméről. Az analóg csatlakozásról 2 Neutrik XLR csatlakozó gondoskodik, melyek mikrofon és vonal szintű jel fogadására is képesek.

 

Cerwin-Vega! CVE-10

Webshop

Cerwin-Vega! CVE-12Webshop
Cerwin-Vega! CVE-15Webshop
Cerwin-Vega! CVE-18s Webshop

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …