Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Íme a Here One, az In-Ear fülhallgatók jövője!

Íme a Here One, az In-Ear fülhallgatók jövője!

3_Here_One_Both_Colors

A Doppler Labs által nem olyan régen bemutatott Here Active Listening System után új eszközzel rukkolt elő a csapat, ami az előd ötletét viszi tovább.

home-app copyA  Here One az első olyan vezetéknélküli fülhallgató rendszerük, ami forradalmasítja azt, hogy a felhasználó hogyan hallja az őt körülvevő világot és a zenét egyszerre. Az alapfunkcióin kívül (hívásfogadás, zene stream) több mást is tud, de a legérdekesebb, amikor épp kint vagyunk a szabadban, vagy a városban a zenénket hallgatva mégis ugyan olyan jól halljuk a környezetünket, így nem érhet semmi meglepetés a közlekedés során.

Lehetőségünk van beállítani a külső zajok mértékét a zenénkhez képest, vagy akár ki is emelhetünk közülük párat, hogy még figyelemfelkeltőbb legyen számunkra. Így igazán jól jöhet ez a funkció mondjuk egy repülőút során, amikor a mellettünk ülő kisgyerek belekezd egy hosszan tartó hisztizésbe.

Nagyon kíváncsiak vagyunk az árára, valamint arra, mikor és hogyan integrálódik be a zeneiparba…

 

Forrás: djmag.com

Ezt is látnod kell!

Tanulás az elszigeteltségben​

Valami újat tanulni mindig kihívást jelent. Gyerekként és fiatalként olyan rendszerben tanulhatunk, amelyben a kíváncsiság …

Vélemény, hozzászólás?