Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / DJ booking app – AGNT

DJ booking app – AGNT

A sharing economy minden területen utat tör magának ahol lehetséges, a szolgáltató és az igénybevevő közvetlen összekapcsolásával, azaz a közvetítő teljes kiiktatásával és minden jel arra utal, hogy ez alól a DJ szakma sem kivétel.

Az AGNT nevű alkalmazás ugyanis lehetőséget nyújt gyakorlatilag bárkinek, hogy az oldalon vagy az app-on regisztrált DJ-k közül válogasson akár publikus, vagy privát rendezvényekre.

Screen-Shot-2016-08-24-at-Aug-24.29.09-AM

DJ-ként a regisztráció rendkívül egyszerű: kiválaszthatod milyen eseményeken játszol szívesen, mint például clubok, fesztiválok, nappali party-k, privát események, céges rendezvények vagy esküvők. Ezek után beállíthatod, hogy milyen stílusú zenéket játszol. Ami érdekessé teszi az AGNT-et az, hogy techikai rider-t is megadhatsz, valamint az elvárt fizetésre egy tól-ig érték állítható be, külön a hétköznapokra és a hétvégékre. Ezek mellett az utiköltséget, utazási feltételeket és a szabad időpontokat is megadhatjuk.

dribbble

Maga a kifizetés is az AGNT-en keresztül történik, ahol a fellépés díjából 3% kerül levonásra. Mivel a kifizetés az ESCROW rendszerén keresztül történik, a visszaigazolt rendezvények után a fellépő mindenképp megkapja az előre egyezetett összeget a fellépést követően.

Jelenleg 25 – 30 booking történik hetente az AGNT-en keresztül, de ez a szám várhatóan emelkedni fog mivel már most megtalálható néhány nagyobb név az adatbázisban, és átláthatóságot biztosít mindkét fél számára.

Forrás: Dj Techtools

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?