Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Vérfrissítés! – PioneerDJ XDJ-RX2, a mindenes…

Vérfrissítés! – PioneerDJ XDJ-RX2, a mindenes…

2017. szeptember 14.: Frissítettük a népszerű all-in-one DJ rendszerünket, az XDJ-RX-et, hogy megalkothassuk az XDJ-RX2-t. Az új két csatornás rendszer megkapta az NXS2 zászlóshajó vonalvezetését és jó néhány funkcióját. hogy elhozhassa a profeszionális DJ élményt, akár a számítógépünkön tárolt tartalmakat használjuk a rekordbox dj segítségével, akár az USB-s eszközünkről játszuk le a zenét.
A 7”-es érintőkijelző az XDJ-RX2 középpontja, mindkét deck hullámformáit képes megjeleníteni egyidőben, plusz a részletes track információt, a szinkron státuszát és a lejátszási pozíciót így azonnal képbe tudunk kerülni keverés közben. A kijelzőn előhívható QWERTY billentyűzet segít gyorsabban megtalálni a következő track-et, plusz a rotary kereső is megnőtt és persze van Needle Search, Track Filter és Short Cut, amiket a CDJ-2000NXS2-től örökölt meg az eszköz. Mindkét deck kapott 8 nagy méretű színes Performance Pad-ot, hogy könnyedén elérhessük a Hot Cue-kat, a Beat Loop-ot, Slip Loop-ot és a Beat Jump-ot, és ha ez nem elég, akkor a DJM-900NXS2-től kapott Beat effektekkel és a Sound Color effektekkel még kreatívabbak lehetünk.
Az XDJ-RX2 rekordbox DJ licensszel érkezik (139 Euro értékben), csak annyi a dolgunk, hogy a mellékelt kulccsal aktiváljuk, és azonnal egy USB kábel segítségével használhatjuk az XDJ-RX2-t mint rekordbox dj kontroller.
Az eszköz 2017 szeptemberében már elérhető, bruttó fogyasztói ára 559 900 Ft lesz.

Forrás: Basys, Pioneer

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?