Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / A V-Moda megérkezett!

A V-Moda megérkezett!

A mai naptól a méltán világhírű V-Moda fej- valamint fülhallgatók elérhetőek már Magyarországon is, és nagy örömmel tudatjuk veletek üzletünk, mint hivatalos képviselet, a teljes kínálattal várja az érdeklődőket.

Valamennyi típus tervezése a zene, a divat és az művészet jegyében valósult meg, szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeket. A márka megalkotója Val Kolton (DJ, Producer, előadóművész) alaptervei egy ibizai látogatást követően fogalmazódtak meg, a megvalósulás pedig rengeteg technológiai fejlesztést követelt, a minőségi elvárások megtartása miatt.

 

A V-Moda professzionális HiFi eszközei alapvetően 3 kategóriára oszthatóak: a fület körülölelő (Over-Ear), a fülre illeszkedő (On-Ear), és a fülbe dugható (In-Ear) kivitelek érhetők el.

  • Három külömböző típus az Over Ear kategóriában az LP2, a Crossfade M-100, és a Crossfade Wireless széria,
  • Az On-Ear kategórát az XS széria képviseli két színben,
  • Az In-Ear fülhallgatók pedig négy típusban kerülnek forgalomba ezek: a Forza, Forza Metallo, Forza Metallo Wireless.
  • V-Moda XS
  • V-Moda XS
  • V-Moda XS
  • V-Moda XS
  • V-Moda XS
  • V-Moda LP2
  • V-Moda XS White Silver

 

A V-Moda nagyon nagy figyelmet fordított arra a tervezés során, hogy a fejhallgatók könnyen egyedi megjelenést kaphassanak, lévén hogy a fejhallgatója mindenkinek egy nagyon személyes tárgya, szeretné azt különlegessé tenni. Ha eddig nem találtál olyan profi fejhallgatót ami megfelel ezeknek az elképzeléseknek, akkor most itt az ideje megismerkedned a márkával. A cserélhető pajzsok különböző színüek, egyedileg lézergravírozhatóak, vagy akár 3D nyomtatásban is elkészíthetőek, a grafikai tervezéshez szükséges segédletek a V-Moda oldaláról bárki számára elérhetőek. Szinte bármilyen elképzelésedet megvalósíthatod.

 

Természetesen a fej- és fülhallgatók mellett a kiegészítők is nagy hangsúlyt kapnak. A fejhallgatóhoz csatlakoztatható mikrofonok, fülpárnák, kábelek, tokok, pajzsok és minden elképzelhető alkatrész elérhető.

Minden fejhallgatót egyedi azonosítóval látnak el, így a termék regisztrálása után személyre szabott lehetőségek várnak, amiket közvetlenül a gyártó weboldalán választhatsz ki és rendelhetsz meg.

A minőség mellett a hallásvédelem fontosságára is szeretne rávilágítani a V-Moda, így a saját hallásvédő hybrid szilikon füldugót is gyártanak melynek tervezésénel a DJ, Erick Morillo is közreműködött. A speciális szűrő technológiának köszönhetően a minőség megmarad, a teljes spektrumban 12dB csillapítást kapunk.

faders-screen-02

Nagyon kicsivel a bolti megjelenés előtt érkeztek meg a termékek, amiket volt szerencsénk kipróbálni már, és az eddigi tapasztalataink nagyon jók. Profi minőség, kimagasló anyaghasználat jellemzi az összes V-Moda terméket. Az előzetes hírek alapján pont valami ilyenre számítottunk. Legyen nálad a kedvenc dalod, gyere és próbáld ki nálunk!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Irány az áruház!

Ezt is látnod kell!

Új groove box a Novationtől

A forma és a dizájn ismerősnek tűnik, tipikus Circuit, mely a 2020-as stílushoz lett igazítva. …

Vélemény, hozzászólás?