Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / A V-Moda megérkezett!

A V-Moda megérkezett!

A mai naptól a méltán világhírű V-Moda fej- valamint fülhallgatók elérhetőek már Magyarországon is, és nagy örömmel tudatjuk veletek üzletünk, mint hivatalos képviselet, a teljes kínálattal várja az érdeklődőket.

Valamennyi típus tervezése a zene, a divat és az művészet jegyében valósult meg, szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeket. A márka megalkotója Val Kolton (DJ, Producer, előadóművész) alaptervei egy ibizai látogatást követően fogalmazódtak meg, a megvalósulás pedig rengeteg technológiai fejlesztést követelt, a minőségi elvárások megtartása miatt.

 

A V-Moda professzionális HiFi eszközei alapvetően 3 kategóriára oszthatóak: a fület körülölelő (Over-Ear), a fülre illeszkedő (On-Ear), és a fülbe dugható (In-Ear) kivitelek érhetők el.

  • Három külömböző típus az Over Ear kategóriában az LP2, a Crossfade M-100, és a Crossfade Wireless széria,
  • Az On-Ear kategórát az XS széria képviseli két színben,
  • Az In-Ear fülhallgatók pedig négy típusban kerülnek forgalomba ezek: a Forza, Forza Metallo, Forza Metallo Wireless.
  • V-Moda XS
  • V-Moda XS
  • V-Moda XS
  • V-Moda XS
  • V-Moda XS
  • V-Moda LP2
  • V-Moda XS White Silver

 

A V-Moda nagyon nagy figyelmet fordított arra a tervezés során, hogy a fejhallgatók könnyen egyedi megjelenést kaphassanak, lévén hogy a fejhallgatója mindenkinek egy nagyon személyes tárgya, szeretné azt különlegessé tenni. Ha eddig nem találtál olyan profi fejhallgatót ami megfelel ezeknek az elképzeléseknek, akkor most itt az ideje megismerkedned a márkával. A cserélhető pajzsok különböző színüek, egyedileg lézergravírozhatóak, vagy akár 3D nyomtatásban is elkészíthetőek, a grafikai tervezéshez szükséges segédletek a V-Moda oldaláról bárki számára elérhetőek. Szinte bármilyen elképzelésedet megvalósíthatod.

 

Természetesen a fej- és fülhallgatók mellett a kiegészítők is nagy hangsúlyt kapnak. A fejhallgatóhoz csatlakoztatható mikrofonok, fülpárnák, kábelek, tokok, pajzsok és minden elképzelhető alkatrész elérhető.

Minden fejhallgatót egyedi azonosítóval látnak el, így a termék regisztrálása után személyre szabott lehetőségek várnak, amiket közvetlenül a gyártó weboldalán választhatsz ki és rendelhetsz meg.

A minőség mellett a hallásvédelem fontosságára is szeretne rávilágítani a V-Moda, így a saját hallásvédő hybrid szilikon füldugót is gyártanak melynek tervezésénel a DJ, Erick Morillo is közreműködött. A speciális szűrő technológiának köszönhetően a minőség megmarad, a teljes spektrumban 12dB csillapítást kapunk.

faders-screen-02

Nagyon kicsivel a bolti megjelenés előtt érkeztek meg a termékek, amiket volt szerencsénk kipróbálni már, és az eddigi tapasztalataink nagyon jók. Profi minőség, kimagasló anyaghasználat jellemzi az összes V-Moda terméket. Az előzetes hírek alapján pont valami ilyenre számítottunk. Legyen nálad a kedvenc dalod, gyere és próbáld ki nálunk!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Irány az áruház!

Ezt is látnod kell!

Munkaállomás

Miután tudatosult mindenkiben, hogy az otthonlétnek nem lesz két hét alatt vége, elkezdtünk hosszú hónapokra …

Vélemény, hozzászólás?