Legfrissebb tartalom
Főoldal / Fénytechnika / Új SGM G-7 Spot mozgófejes lámpa

Új SGM G-7 Spot mozgófejes lámpa

Gyors, kompakt és könnyű, közepes méretű mozgófejes spot, nagy teljesítményű és alacsony fogyasztású. A CMY színkeverésnek köszönhetően a G-7 Spot tökéletes választás azok számára, akiknek könyen mozgó és gyors lámpára van szüksége. A G-7 Spot masszív felépítésű, kiváló minőségű fényeffekt.
Nagy teljesítményű 500W-os fehér LED forrással rendelkezik, amely a legjobb optikaifelszereléssel ellátva kiválló teljesítményt nyújt. A mozgófej ráadáslul  IP66-os szabványú tokozássával széles felhasználási lehetőséget kínál. A LED-nek köszönhetően a fényforrás élettartama 20 000 óra ami költséghatékony működést eredményez.

 

 

A G-7 Spot egyik nagy titka az optikájában található. A fényforrás és a lencsék közötti kombináció lenyűgöző teljesítményt nyújt a teljes 6-48 fokos zoom tartományban; ez a kategóriájában a legnagyobb. A kiváló minőségű 115mm-es első lencsének köszönhetően nagy fényhatás érhető el, miközben éles és egyenletes fénysugarat ad. A 14300 lumen fényereje és a natív 6500K színhőmérséklete megmarad teljes élettartama alatt. Az IP66-minősítés miatt a belső optika mindig tiszta, így mindig maximális fényerőt kapható.

Színek terén a G-7 Spot egy CMY színkeverésű mozgófej, mely az SGM RGB színpalettájának felel meg. A Dual dichroic CMY színkeverő rendszer RGB makrókkal forradalmi módon biztosítja a színek keveredését. Egy extra kerék 5 színnel és 4 különböző CTO-val áll rendelkezésre. Finom hangolt rendszere lehetővé teszi az ultratiszta gobo vetítést is.
Az IP66 szabványú kialakítása mellett a belső beépített párátlanító megvédi a lámpatestet a nedvességtől, a szennyeződéstől és minden olyan egyéb tényezőtől, amely korróziót okozhat. A szabadalmaztatott SGM párátlanítás nem csak a nedvességet távolítja el, hanem megakadályozza az oxidációt és a kondenzációt, míg a gore-tex membrán kiegyenlíti a belső nyomást a szivárgás megelőzése érdekében.

 

Ezt is látnod kell!

Az eső sem árt neki

Az akkumulátoros rendezvényvilágítás egyre népszerűbbé válik. A BeamZ igazi mérföldkövet állított fel a BBP sorozatával. …