Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Pioneer DDJ-SB3 és Dj Jazzy Jeff

Pioneer DDJ-SB3 és Dj Jazzy Jeff

A Pioneer az új Serato szoftverekkel együtt megjelentette a legkisebb kontrollerének 3. verzióját, mely mint ahogy eddig a kisebbik szoftver verzióval, tehát a Lite-tal érkezik.

Végre megérkezett erre a vezérlőre is a dedikált play/pause és cue gomb. Amellett, hogy felvértezték a legújabb technológiával, kapott egy érdekes új szolgáltatást: Pad Scratch! Ez annyit jelent, hogy a Pioneer és a Serato összeült Dj Jazzy Jeff-el, és “felvették a kézmozgását” scratch közben, lemodellezték, és 8 db-ot nekünk adott ajándékba. Ha még nem vagyunk pro karcosok, akkor is Jazzy Jeff ott áll mögöttünk, és fogja a kezünket. Mivel nem előre felvett scratch-ekről van szó, hanem tényleg a lemez mozgása van megörökítve, így bármilyen tempo mellett, bármelyik dallal tudunk sikálni úgy, mint egy profi, és mindig a helyén lesz a trükk. Emellett kapott még egy pad effektet, FX Fade néven, amellyel nagyon jó átvezetéseket csinálhatunk. A másodlagos pad funkciók illetve a Slip csak Serato DJ Pro-val működnek, tehát ezek használatához meg kell vennünk a nagyobbik szoftvercsomagot.

Árakat egyelőre nem közölt a Pioneer, remélhetőleg ugyanabban az árkategóriában lesz, mint elődei!

Akit jobban érdekel az eszköz, íme egy kis bemutató video:

 

Forrás: PioneerDJ

Ezt is látnod kell!

JBL PRX ONE – Az új All-In-One mobil PA rendszer

Tovább gyarapodik a manapság igencsak népszerű hordozható oszlopsugárzók családja, a JBL Professional ugyanis a northridge-i …