Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Serato DJ 2.0 megérkezett!

Serato DJ 2.0 megérkezett!

Szándékosan nem Serato DJ Pro 2.0-t írtam, mert a nagy hírverés ellenére, kétféle új Serato jelent meg a Serato DJ és a Serato DJ Intro helyett Pro illetve Lite lett az új verziók neve.

Az Új-Zélandi cég most nem az új eszközökre tette a hangsúlyt – bár kapunk néhány új funkciót -, hanem hogy még jobb, még gyorsabb, még hatékonyabb szoftvert készítsen a felhasználóinak.

A legnagyobb és talán legfontosabb újítás, hogy végre 64-bit-esre írták át a szoftvert, ezáltal minden erőforrást ki tudunk használni az újabb gépeken, viszont akik esetleg régebbi gépeken vagy régebbi operációs rendszerrel használják szoftverüket, azoknak itt az ideje elgondolkodni a váltáson, ha szeretnének a szoftverrel naprakészek maradni.

Végre támogatást kaptak a nagyfelbontású kijelzők, tehát akinek 4K-s vagy Retina kijelzős gépe van, annak most már sokkal szebb, sokkal simább élményt nyújt a szoftver felülete.

Még több új effektet illetve 32 (!!!) Sample slot-ot a kapunk Pro verzióban illetve a Cue pontokat is használhatjuk “Performance Pad Mode”-ban, ami nagyobb gombokat ezáltal jobb átláthatóságot eredményez.

Láss csodát! “Practice mode” 2018-ban! Hardver nélkül, a számítógépünk saját hangkártyájával, tudunk használni egyszerre 2 deck-et, melyek között a szoftveren belül crossfader, és csatorna hangerő szabályzás is található!

Mindkét szoftver mindenki számára ingyenesen letölthető, viszont ugyanúgy, mint eddig Serato-s hardver kell a használathoz. A Pro-t az eddig Serato DJ-vel érkező eszközökkel ugyanúgy, míg a Lite-ot az Intro-s kontrollerekkel tudjuk használni. Illetve az egyéb eszközökhöz ugyanúgy megvásárolható a Pro verzió.

Forrás: Serato.com

 

Ezt is látnod kell!

JBL PRX ONE – Az új All-In-One mobil PA rendszer

Tovább gyarapodik a manapság igencsak népszerű hordozható oszlopsugárzók családja, a JBL Professional ugyanis a northridge-i …