Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Új Pioneer zászlóshajó: DDJ-1000!

Új Pioneer zászlóshajó: DDJ-1000!

Mostantól mindenki számára elérhetővé válik a japán cég legújabb dobása, a DDJ-1000 professzionális dj-kontrollere. A négy csatornás vezérlőt kifejezetten a Rekordbox dj szoftverhez fejlesztették, a működéshez azonban szükséges a Rekordbox legújabb frissítése, ami jelenleg az 5.1-es verziószámnál tart. A kontroller club és fesztivál környezetben teljes mértékben megállja a heylét.

A DDJ-1000 egy kifejezetten felhasználóbarát interfésznek lett megalkotva, rengeteg új funkcióval és kreatív megoldásokkal. Újításnak tekinthetjük mindenképpen a teljes méretű nagy jog tárcsákat, amit a kontroller a CDJ-2000 NXS 2-től örökölt.

A jog tárcsákon található jog kijelző fontos információkat közvetít, mint a track paraméterek, sebesség/tempó, hangmagasság, hangnem, timing, stb. Mivel minden szükséges információ megjelenik a jog tárcsákon, ezért a külön kijelzőre nincs szükség az eszközön, de a laptounk képernyőjét sem kell figyelnünk zenélés közben.

A kontroller 14 effekt lehetőséget biztosít, ezen kívül lehetőség van deckenként 8 (összesen 16) performance pad használatára, amikre különböző hangmintákat tölthetünk be. Így ha nem lenne elegendő a 4 csatorna tovább gazdagíthatjuk palettánkat a kiosztható sample-k lehetőségével. Az új effektek között fellelhető az Enigma Jet, a Motius Saw, a Mobius Triangle, illetve egy korszerű újítás is, a Low cut echo lehetőség.

A Magvel crossfaderek teszik lehetővé az élethű scratch élményt, mely funkciót a DSM-S9-től emelte át és fejlesztette tovább a DDJ-1000.

Az eszköz összetett ki-és bemenetekkel rendelkezik, amik lehetőséget biztosítanak a legkülönfélébb setupok létrehozásához és összekötéséhez. Mindezen túl a vezérlő képes a sampler és a keyboard mód funkciókra is. A DDJ-1000 masszív felépítését tovább növeli az alumínium-akril bevonatú fedlap.

A vezérlő továbbá rendelkezik automix funkcióval is, ami egy önműködő összekeverést tesz lehetővé.

A csomag tartalmaz egy AC adaptert, USB kábelt, kezelési útmutatót és a Rekordbox dj licensz kulcsot.

További termékjellemzők:

  • Frekvencia-átvitel: 20Hz-20kHz
  • Jel-zaj viszony: 112 dB (USB)
  • Harmonikus torzítás: 0.002% (USB-Master1)
  • Bemenet: Line/Phono x 2 (RCA), Line x 2 (RCA) Mic x 2 (XLR & 1/4 TRS jack x 1 1/4 TRS jack)
  • Kimenet: Master 2 x (XLR x RCA, Both out, 1/4 TRS jack, phones x 2 (1/4 stereo jack x USBx 3.5 stereo mini jack
  • Méret: 708 × 361.4 × 73.4 mm
  • Tömeg: 6 kg
  • Rendszerkövetelmények: MAC/Win kompatlibilitás (macOS High Sierra 10.13 , macOS Sierra 10.12, OS X 10.11, 10.10 / Windows® 10, 8.1, 7). Intel® processor Core™ i7, i5, i3
    Intel® processor Core™ 2 Duo: 2.0GHz. Memória: 4 GB RAM min.

Bővebb információk a gyártó weboldalán.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …