Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / FBT / Olasz finomságok: FBT X széria!

Olasz finomságok: FBT X széria!

Olasz kedvencünk, az FBT új X szériája mögött két kisebb család is lapul. (ha jobban megnézem, inkább három) Mind az X-Lite-ból, mind pedig az X-Pro-ból 3-3 alternatíva áll majd a rendelkezésünkre, ezek: 10A, 12A és 15A. Az alapvető különbség a két család között a készülék anyaga: előbbi polipropilén, utóbbi pedig funér borítást kapott.

A tervezést hazai terepen, olasz mérnökök végezték, míg az összeszerelést már kínai szakemberekre bízták. Azonban ez ne tántorítson el senkit, hiszen az FBT minden gyártási folyamatot ellenőriz, így minden esetben a megszokott olasz minőséget kapjuk.

A széria összes darabja egytől egyig 2 utas kialakítású, 1000 W D-osztályú erősítővel. Ez a teljesítményben is megmutatkozik, a legkisebb X 126 dB míg a legnagyobb 128 dB-t produkál.

A gyártó dizájn tekintetében a teljes rács borítás mellett döntött, az enyhén görbített kialakítás és a sötétfbt-x-pro-15a-processed-active-speaker-[4]-3413-p tónusú színezés összességében rendkívül stílusos érzést nyújt. Mind a két hangfal család használható lábmonitorként, hiszen az asszimetrikus kialakítás miatt oldalra fordítva is stabilan elhelyezhető. Mint említettem az írás elején, ha jobban megnézzük nem is kettő hanem három kisebb részre lehet bontani a szériát. Ugyanis a fenti hangfalakkal egy időben megjelent az X-Sub 18SA mélyláda is, mely a nagyobb “szub érzést” hivatott betölteni. Ha tehát az FBT által képviselt olasz minőséget keresed (baráti árcímkével), ajánlom, hogy az X szériából szemezgess!

Több infó és kép az FBT oldalán!

 

FBT X-Lite 15Afbt-x-pro-12a-1000w-active-dj-club-speakerWebshop
FBT X-Pro 15Afbt-x-pro-12a-1000w-active-dj-club-speakerWebshop

Ezt is látnod kell!

50% -os CYBER SEASON akció!

A Native Instruments-től már megszokott, hogy az év végéhez közeledve komolyabb volumenű akcióval ajándékozza meg …

Vélemény, hozzászólás?