Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Itt az úJ Pioneer XDJ-1000 mk2 lejátszó!

Itt az úJ Pioneer XDJ-1000 mk2 lejátszó!

XDJ-1000MK2_system_front_USB_low

A Pioneer DJ bemutatta az XDJ-1000-es lejátszójának utódját, az XDJ-1000 MK2-t. Ahogy megszokhattuk a Pioneer-tól a 02_PLAY_PHASE-METER-TYPE2_NEEDLE-COUNTDOWNtavalyi modellhez képest csak minimális ráncfelvarrást kapott az eszköz, ugyanakkor olyan funkciók kerültek bele melyek azelőtt csak a zászlóshajónak számító CDJ-2000NXS2-ben voltak megtalálhatók, mint például  a Track Filter és Track Matching, valamint ugyanazt az érintőképernyőt is megkapta.

Ezek mellett nagy felbontású FLAC és ALAC formátumokat is lejátszik  24 bit / 48 kHz-ig és további érdekesség, hogy a Pioneer DDJ-SP1 kontrollerrel is párosítható az MK2, mégpedig úgy, hogy a pad-ok segítségével tudjuk a loop-okat beállítani és cue pontokat indítani. 06_BROWSE_MATCHING1Ezen felül még a nemsokára érkező Toraiz SP-16-tal is összeköthető és sync-elhető lesz.

Javítottak a könyvtárak és track-ek közötti keresésen, ami a fejlesztők elmondása szerint sokkal felhasználóbarátabb lett. Természetesen mint elődje, ez is a Rekordbox-ra épül optikai olvasó hiányában, ára pedig a szeptemberi megjelenést követően durván 360.000 Ft körül alakul majd.

Ezt is látnod kell!

Új groove box a Novationtől

A forma és a dizájn ismerősnek tűnik, tipikus Circuit, mely a 2020-as stílushoz lett igazítva. …

Vélemény, hozzászólás?