Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / 12, azaz tizenkettő új terméket jelentett be a Native Instruments!

12, azaz tizenkettő új terméket jelentett be a Native Instruments!

Szeretnénk bemutatni nektek a valaha látott legnagyobb termékbejelentést ami a DJ és Producer szakmát érinti, mert bárhogyan kutakodunk az emlékeinkben ennyi termék még soha nem látott egyszerre napvilágot.

Kezdjük az elején:

 

Traktor Pro 3

Nem árulnak el még sokat, egy pár apróságot sejtető képet kaptunk. Ami biztos, még nagyobb stabilitást és sokkal jobb hangzást ígérnek, “Teljesítésre készítve” (angolul picit jobban hangzik). Új felhasználói felüleletet és klub kompatibilis effekteket kapunk, és egy Elastique 3 time-stretch technológiát a jobb hangzás érdekében.

“A végső DJ platform: ma és holnap.” Alig várjuk, hogy végre elérhető legyen letölthetőben, de az új eszközök már ezzel a szoftverrel érkeznek.

 

Traktor Kontrol S2 Mk3

Teljesen újragondolt elrendezéssel, 16 RGB paddal, új mixer effektekkel érkezik az S2 Mk3. A csomag tartalmazza majd a Traktor 3 szoftvert és már külső tápellátás nélkül fog működni mindössze egy USB kábelről. A 14 cm-es Jog tárcsák tökéletes felületet adnak a track-ek kezelésére, és a felületet elnézve az egész a tökéletes letisztultságot mutatja.

 

Traktor Kontrol S4 Mk3

Az új generációs 4 csatornás kontroller a világon először HAPTIC-DRIVE Jog tárcsákkal felszerelve érkezik. Hogy ez mit jelent? Motoros Jog tárcsákat, amelyek a zenével összhangban adnak motorikus visszajelzést a DJ-nek, és alapjaiban változtatják meg a Jog használatát, mindezt RGB LED visszajelzésekkel kiegészítve.

A deck-ek mindegyikénél nagy felbontású színes kijelző segíti majd a munkát, mutatva a legofontosabb adatokat és persze a hullámformát is.

A keverő tökéletes klub mixer elrendezésű lett, a gombok alatt pedig egy 24bit 96kHz felbontású High-End hangkártya felel a legprofibb hangminőségért.

 

Komplete A billentyűzet széria – Profi eszköz az otthoni stúdiódhoz

Ez lehet a tökéletes megoldás az összes hangszered és effekted kezelésére, kompakt és okos, mindent tud amire a kezdő zeneszerzőknek szüksége lehet. A billentyűzet fél súlyozott, egy kis OLED kijelző segít az eligazodásban, 8 érintésérzékeny knob-bal szerelték, hogy az extrákat soroljuk. Természetesen NKS kompatibilis és a csomagban elképesztő mennyiségű KOMPLETE hangszer és kiegészítő kapott helyet. Kompatibilis az összes DAW szoftverrel, és 25, 49 illetve 61 billentyűs verzióban elérhetőek.

 

Komplete Kontrol S88 Mk2

A profi. Tökéletes 88 zongorabillentyű FATAR alapokon, teljesen súlyozott billentyűkkel, és kiegészítve az összes okos funkcióval ami a munkádat segíti. A billentyűzeten helyet kapott a már jól ismert dupla kijelző, így egyben egy tökéletes alkotás lettek. A csomag része a Komplete Select 12 válogatás is.

 

Komplete 12

Professzionális megoldást nyújt bármilyen modern zenei produkció megvalósítására. A teljes csomag 150 eszközt, és több mint 90.000 db hangot tartalmaz, ami 650GB anyagot jelent. 4 csomagban lesz elérhető: The Essential Collection, The World´s leading Production Suite, The Ultimate Production Suite, és egy vadiúj The Ultimate Production Suite elnevezésű összeállítás érkezik.

A Massive X 2019 februárjában jelenik meg, amit minden Komplete 12 felhasználó ingyenesen kap majd meg. Természetesen a régebbi szoftverekről nagyon kedvezményesen lehet majd frissíteni a 12-es verzióra.

 

Maschine Mikro Mk3

A tökéletes választás ha most szeretnél elkezdeni groove-okat, melódiákat szerkeszetni, loop-okat tökéletesíteni. Mindenes társad lehet a szerkesztésben, elérhető áron.

A pad-eket 4 üzemmódban használhatod: Pad, Keyboard, Chord, Step. A csomag tartalma 1,9GB hanganyag, a nagytesókkal teljesen azonos szoftver, és egy USB kábel, mert külső tápegységre sem lesz szükséged hozzá.

Ami nagyon fontos, hogy az összes eszköz és szoftver november 1-ig megérkezik hozzánk, és természetesen kipróbálható is lesz azonnal.

Előrendeléseket már most is tudunk fogadni, mindössze a webárauházunkban le kell adnod a rendelést, és érkezési sorrendben fogjuk teljesíteni az igényeket. A pontos megjelenési időpontokat az alábbi kis idővonal mutatja:

Mi már most izgatottan várjuk az összeset! 🙂

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …