Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / A hálószobától a nagyszínpadig: XDJ-RR

A hálószobától a nagyszínpadig: XDJ-RR

A Pioneer fejlesztői valószínűleg álmatlanságban vagy krónikus Sztahanovizmusban szenvednek, mert alig hogy megjelent a DDJ-400, itt az újabb eszköz.

Az XDJ-RR egy önállóan is működni képes (stand-alone) vezérlő, amelyet használhatunk pendrive-val, merevlemezzel, SSD-vel és a Rekordbox DJ alkalmazás segítségével számítógéppel is.

A Pioneer sajtóközleménye:

2018. szeptember 5.: Ha szeretnél eljutni attól a ponttól, hogy otthon játszol a kisebb partikon át a nagy klubokig, akkor az új XDJ-RR kétcsatornás, all-in-one rekordboxos DJ rendszerünk az ideális szett számodra. A rendszer tartalmazza az összes alap szolgáltatást a klub-sztenderd NXS2 setup-unkból és belecsomagoltuk egy könnyű, hordozható testbe, amit könnyedén vihetsz magaddal a bulikba, fellépésekre, ahogy haladsz előre a ranglétrán.

Az XDJ-RR rugalmasságot nyújt, úgy gyakorolhatsz, ahogy te szeretnél. Kompatibilis a professzionális performansz alkalmazásunkkal a rekordbox dj-vel (licensz mellékelve), de ha nem szeretnél PC-t/Mac-et használni, akkor ki tudod exportálni a rekordbox-kszal analizált zenéidet egy USB-s tárolóra, azt csatlakoztatod a vezérlőbe, és közvetlenül onnan is játszhatod őket.

Tartsd a szemed minden információn, amire szükséged van, hála az XDJ-RR 7″-os színes kijelzőjének, használd a performansz lehetőségeket és effekteket amiket az NXS2-től örökölt – például Hot cue-k, Slip, loop és Beat FX -, hogy egyedivé tedd a mixed előadás közben.

Szabadítsd fel a kreativitásod az XDJ-RR-rel és kövesd az álmaid a hálószobától a klubig.

A rekordbox dj licensz 139 Euro értékben a csomag része, szóval azonnal tudod csatlakoztatni a készüléket a számítógépedhez és máris keverhetsz. Ha már van rekordbox dj alkalmazásod, frissítsd a legfrissebb verzióra, hogy használhasd az XDJ-RR-rel.

Hogy megvédhesd az eszközöd útközben a DJC-RR táska lehet hű társad, mely október elejétől lesz elérhető.

Az eszköz könnyű, alig 5 kg és a képeket elnézve kisebb és könnyebben hordozható mint nagy testvére az RX. Sajnos ki kell egyeznünk 3 Beat effekttel, viszont vészhelyzet esetére még mindig van 1 AUX bemenetünk, és ezért az árért szerintem egy verhetetlen eszközt hozott össze a Pioneer.

Igen, az ár – a javasolt fogyasztói ár várhatóan bruttó 389.900 Forint lesz, és szeptember közepe-végétől lesz elérhető, nálunk is!

Figyeljétek weboldalunkat illetve áruházunkat, hogy mikor érkezik, én biztos azonnal megtapogatom, amint elérhető lesz!

Ezt is látnod kell!

Ecler Video termékek

Itt az Ecler Video termékcsalád. A katalán gyártó évtizedek óta a hangtechnikai piac egyik leginnovatívabb …