Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / A hálószobától a nagyszínpadig: XDJ-RR

A hálószobától a nagyszínpadig: XDJ-RR

A Pioneer fejlesztői valószínűleg álmatlanságban vagy krónikus Sztahanovizmusban szenvednek, mert alig hogy megjelent a DDJ-400, itt az újabb eszköz.

Az XDJ-RR egy önállóan is működni képes (stand-alone) vezérlő, amelyet használhatunk pendrive-val, merevlemezzel, SSD-vel és a Rekordbox DJ alkalmazás segítségével számítógéppel is.

A Pioneer sajtóközleménye:

2018. szeptember 5.: Ha szeretnél eljutni attól a ponttól, hogy otthon játszol a kisebb partikon át a nagy klubokig, akkor az új XDJ-RR kétcsatornás, all-in-one rekordboxos DJ rendszerünk az ideális szett számodra. A rendszer tartalmazza az összes alap szolgáltatást a klub-sztenderd NXS2 setup-unkból és belecsomagoltuk egy könnyű, hordozható testbe, amit könnyedén vihetsz magaddal a bulikba, fellépésekre, ahogy haladsz előre a ranglétrán.

Az XDJ-RR rugalmasságot nyújt, úgy gyakorolhatsz, ahogy te szeretnél. Kompatibilis a professzionális performansz alkalmazásunkkal a rekordbox dj-vel (licensz mellékelve), de ha nem szeretnél PC-t/Mac-et használni, akkor ki tudod exportálni a rekordbox-kszal analizált zenéidet egy USB-s tárolóra, azt csatlakoztatod a vezérlőbe, és közvetlenül onnan is játszhatod őket.

Tartsd a szemed minden információn, amire szükséged van, hála az XDJ-RR 7″-os színes kijelzőjének, használd a performansz lehetőségeket és effekteket amiket az NXS2-től örökölt – például Hot cue-k, Slip, loop és Beat FX -, hogy egyedivé tedd a mixed előadás közben.

Szabadítsd fel a kreativitásod az XDJ-RR-rel és kövesd az álmaid a hálószobától a klubig.

A rekordbox dj licensz 139 Euro értékben a csomag része, szóval azonnal tudod csatlakoztatni a készüléket a számítógépedhez és máris keverhetsz. Ha már van rekordbox dj alkalmazásod, frissítsd a legfrissebb verzióra, hogy használhasd az XDJ-RR-rel.

Hogy megvédhesd az eszközöd útközben a DJC-RR táska lehet hű társad, mely október elejétől lesz elérhető.

Az eszköz könnyű, alig 5 kg és a képeket elnézve kisebb és könnyebben hordozható mint nagy testvére az RX. Sajnos ki kell egyeznünk 3 Beat effekttel, viszont vészhelyzet esetére még mindig van 1 AUX bemenetünk, és ezért az árért szerintem egy verhetetlen eszközt hozott össze a Pioneer.

Igen, az ár – a javasolt fogyasztói ár várhatóan bruttó 389.900 Forint lesz, és szeptember közepe-végétől lesz elérhető, nálunk is!

Figyeljétek weboldalunkat illetve áruházunkat, hogy mikor érkezik, én biztos azonnal megtapogatom, amint elérhető lesz!

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …