Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / A Pioneer XDJ-RX-hez most ingyenes Rekordbox DJ jár!

A Pioneer XDJ-RX-hez most ingyenes Rekordbox DJ jár!

xdj-rx-1204x670

A Pioneer DJ bejelentette, hogy az egyik legjobb médialejátszó/kontrolleréhez az XDJ-RX-hez, ingyenesen jár a Rekordbox DJ szoftver. Ez azt jelenti, hogy a vásárlók továbbra is tudják használni az RX-et, a megszokott USB foglalaton keresztül csatlakoztatott adattárolókkal, de lehetőségük nyílik majd arra is, hogy közvetlenül csatlakoztassák egy laptophoz és kontrollerként funkcionáljon, a teljes szoftvercsomag megvásárlása nélkül.

A Pioneer DJ közleménye:

“Aki 2016. november 1. után vásárol egy XDJ-RX-et, és a dobozában nem talál Rekordbox DJ szoftver licence-t, az bátran vegye fel velünk a kapcsolatot ezen az oldalon egy ingyenes példánnyal kapcsolatban, de csak 2016. november 7. után (az ajánlat visszavonásig érvényes)!”

“De persze azoknak sem kell csüggednie, akik 2016. október 31.-én vagy esetleg előtte vásároltak XDJ-RX-et, és nem találtak Rekordbox DJ licence-t a csomagban, mert most ők is igényelhetnek egy ingyenes Rekordbox DJ szoftver példányt ezen az oldalon, 2016. november 7. és 2017. január 31. között!”

Ezt is látnod kell!

Virtual DJ újdonságok

Általálaban, ha DJ szoftverről van szó, akkor nem a Virtual DJ az, ami az ember …

Vélemény, hozzászólás?