Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / RP-7000Mk2 Limited Gold Edition … A lemezjátszó!

RP-7000Mk2 Limited Gold Edition … A lemezjátszó!

STRICTLY LIMITED GOLD EDITION

Az RP-7000 mk2 lemezjátszó sorozatot a Reloop egy limitált arany kiadással ünnepli meg, amelyből összesen 1500 darabot gyártottak.

RP-7000 Mk2 Gold Limited Edition

Mivel nagyon korlátozott a darabszám így hazánkba összesen 10 példány érkezhetett. Különleges megjelenését az arany szín és az elegáns zongoralakk együttes alkalmazása nyújta.

Az egyedi sorszámmal ellátott, gravírozott arany táblácska a fedlapon már csak egy kis plusz, hogy az RP-7000 MK2 GLD még inkább exkluzív darabbá váljék. A fentieken kívül ez a különleges kiadás tartalmaz egy arany headshell-t és egy kizárólag ehhez a lejátszóhoz készült Reloop pecséttel ellátott filckorongot is.
Az RP-7000 MK2 GLD-vel a Reloop olyan lemezjátszót épített, amely egyaránt megfelel a professzionális DJ-k és a modern klubok követelményeinek. Erős direkthajtású motorja és masszív konstrukciója révén olyan grandiózus és stabil eszköz ami nem csak szemetgyönyörködtető de kiválló munkatárs is egyben. A Reloop RP-7000Mk2 limited-ről bővebben egy korábbi cikkünkben ITT olvashatsz.

Természetesen üzletünkben közelebbről is megcsodálható, így minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …