Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Reloop RMX-60

Reloop RMX-60

Úgy érzem, bátran kijelenthetem, hogy a Reloop évről évre egyre erősebb termékekkel jelentkezik a piacon. A kontrollereken át a lemezjátszóig, nagy nyomás nehezedett a gyártóra, hogy milyen irányba újítsanak 2015-ben. Ez pedig: a nagyágyú, RMX-80 átgondolásával.

Az RMX-60 szinte megszólalásig hasonlít a nagy testvérre, kevesebb effekttel ugyan, azonban cirka 200 eurót vágtak le az árcímkéről. A 4 +1 csatornás kiosztás ismerős lehet aki valaha használt klub mixert (DJM, igen) minden szükséges be és kimenettel, így összességében egy nagyon jó tudású keverővel van dolgunk. Használhatsz CD- vagy lemezjátszót, DJ kontrollert vagy time code rendszert, az RMX-60 11 bemenete és 6 kimenete a sokoldalú lehetőségek tárházát kínálja a klubok és felhasználók számára. hqdefault

A keverő EQ szekciója személyre szabható, két mód: Classic és Isolator közül választva. Minden csatornán egy klasszikus 3 sávos EQ található, alatta a jól ismert dedikált filter potméter, szintén két opcióval a jobb és bal irányba forgatva: High és Low-band filter.

Az RMX-60 kapott egy jelentősebb beépített effekt szekciót is, nem mondok újat, az RMX-80 volt a követendő példa. 8 különböző stúdió minőségű effekt közül választhatunk (Delay, Echo, Reverb, Gate, Pitch Shift, Phase, Bit Crusher és Noise), állítható paraméterekkel, minden DJ igényeit kielégítve. Az effektezést még könnyebbé teszi az LCD kijelző, pontos vizuális visszacsatolást adva az egyes paraméterről. Az effekteket az összes csatornára, a mikrofon bemenetre és a master kimetere is alkalmazni lehet. Az LCD kijelző nem csak az effekteknél lehet hasznos, a dupla BPM számláló tizedesjegy pontossággal megmutatja a zenék tempóját, a pontos mixelés innen már a DJ dolga.

A Reloop gondolt a scratch DJ-kre (és azokra, akik a megszokottól eltérően használják a fadereket) hiszen a csatornák faderei és a crossfader karakterisztikája is állítható. Természetesen, mint minden újabb Reloop keverő, az RMX-60 is Innofader kompatibilis.

Nagyon sokat kellene gondolkoznom ahhoz, hogy lényegi különbséget keressek és találjak a szóban forgó keverő és az RMX-80 között, eltekintve az effektek számától és néhány állítható paramétertől. (8 db fx itt, 13 ott) Ami meghatározható lehet, az az árcédula. Azon lemezlovasok számára, akik nem igényelnek sok effekt lehetőséget (hozzáteszem még így is széles skála áll rendelkezésre), ellenben ugyanazt a minőséget keresik mint amit az RMX-80 nyújt és természetesen költséghatékony megoldást keres, annak az RMX-60 lesz a barátja.

Még több infó és kép itt!

Reloop RMX-60Reloop RMX-60 DigitalWebshop

Ezt is látnod kell!

Logic Pro X 10.15. frissítési infók

A Native support oldalán folyamatosan frissülnek ezzel kapcsolatban az iformációk, így érdemes az figyelemmel követni: …

Vélemény, hozzászólás?