Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Nincs megállás! Reloop Elite

Nincs megállás! Reloop Elite

Ha van új lemezjátszó a turntablist szcénának, akkor kell új keverő is!

A Reloop Elite keverője minden tekintetben illeszkedik az RP-8000MK2-höz: megjelenésben és új funkciókban gazdag terméket kapunk a Relooptól.
Mondja azt valaki, hogy unalmas a január!

Ha Serato-s lemezjátszó, akkor ahhoz Serato-s keverő is dukál!
Mindent tud, amit ma egy battle keverőnek tudnia kell:

  • 2 hangkártya
  • leütés érzékeny gombok
  • beépített effektek
  • USB hub
  • OLED kijelző
  • profi fader-ek (mini innoFader Pro)
  • sok-sok be- és kimenet.

Már első ránézésre is tekintélytparancsoló a megjelenése ennek az új eszköznek.
Alul tágas, csak az innoFaderek, semmi cicoma. 0,1 mm-es fader lag állítással, hogy jó feszesek legyenek azok a vágások.
Ám a keverő felső részébe belepumpáltak minden jót. 4 üzemmódválasztó gomb 3 layer-rel és deckenként külön beválasztható padok, tehát ha ketten dolgoztok, akkor sincs probléma ha az egyikőtök épp a samplert használná, miközben esetleg a másik a pad effekteket szeretné épp nyomkodni.

Effekt vezérlés tolófaderekkel a gyors és hatásos buildup-ok vagy teardown-okért.
A keverő szélein 2 OLED kijelző kapott helyet, hogy minél több infónk legyen előttünk és a juggling-ra koncentrálhassunk, ne kelljen a gépet nézni folyamatosan.
Emellett dedikált loop encoderek LED visszajelzéssel segítik a munkánkat, melyekre ránézve azonnal látjuk, hogy mekkora részt fog a gomb megnyomására ismételni a szoftver. Természetesen manuális loopra is lehetőség van a mellette lévő IN/OUT gomb segítségével.
Mindezeken kívül a klasszikus szinező effektek sem maradhattak ki a csomagból: Flanger, White Noise, Filter, Crush (azt hiszem ezeket nem kell bemutatnom).

 

A beépített hangkártya tökéletes, 10be-/kimenettel rendelkezik 24bit/96Khz-es felbontással. Mely lehetővé teszi, hogy minden helyzetben helytálljon, mint digitális hangforrás illetve felvevőként is használhatjuk nyugodtan, ha a régi lemezeinket szeretnénk archiválni.

Csatornákon fixen 1-1 vonal és 1-1 lemezjátszó bemenet illetve egy aux kapott helyet. Szimmetrikus master- és booth kimenet a nagy klubok érdekében. Ami ritkaság, külső eszközzel is rögzíthetjük a történteket egy dedikált record out-on keresztül. A mikrofon XLR helyett vinszont 6,3-as jack csatlakozó. Természetesen még egy USB hub, hogy ne kelljen aggódnunk, hogy hova kötjük az új 8000-eseinket, melyek SmartLink funkcióval azonnal használatra készek, mindenféle konfigurálás nélkül.

Az előlapon helyet kapott a faderek karakterisztikáját illetve irányát vezérlő poti- és kapcsolósor, és itt helyezkedik el a mikrofonvezérlés, a sampler és az aux bemenet hangerőszabályzója. 3,5-es és 6,3as jack csatlakozót egyaránt fogad a keverő fejhallgatónak.

 

 

A csomagból nem hiányozhat a 2 Serato TimeCode lemez se, hogy azonnal megkezdődhessen a kreatív session.

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …