Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / Itt az új Reloop fejhallgató

Itt az új Reloop fejhallgató

Ma rukkolt elő új fejhallgatójával a Reloop.
Meglepetésre nem egy DJ fülhallgatót hanem egy stúdiózásra és monitorozásra szánt eszközt kapunk tőlük és SHP-8 névre hallgat.
Professzionális zárt fejhallgató,  passzív mélyhangosítással (Bass Accentuation Technology) látták el.  Kialakításásnak és az új technológiának köszönhetően az alacsony frekvenciatartományban is tiszta és pontos hangképet lesz képes visszaadni felhasználójának. A basszuskiemelő technológia lehetővé teszi, hogy az alacsony frekvenciákat +3 dB vagy +6 dB-lel növelje a használója plussz  jobb és bal oldalon külön-külön kapcsolható, ezzel megkönnyítve a munkát.


A fülpárna kiváló minőségű memóriahabból észkült és szintén kitűnő bőr borítást kapott aminek köszönhetően jobb a légáteresztő képessége a párnázásnak így intenzív használat során sem fog párásodni.
Úgy tűnik, hogy a Reloop gondolt azokra felhasználókra is, akik nem mindig vigyáznak a dolgaikra, hiszen a fejhallgató erős alumíniumból és műanyagból készült, szerencsére a masszívitás nem ment a méret rovására és nem lett túl robosztus a megjelenése.
Kábele mint a korábbi típusoknál is megszokhattuk, cserélhető és 3,5mm-es aranyozott jack csatlakozóban végződik. A kábel maga 2,2m hosszú, egyenes kivitelű.
A csomagban találunk egy bársony tasakot amiben biztosított a készülék sérülésmentes tárolása valamint egy aranyozott adaptert a 6,3 mm-es sztereó csatlakozáshoz.

A készülék egyébként 31990Ft-rt érhető el.

(Ide kattintva a webshopunkban is megtalálod.)

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …