Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hangtechnika / Hangfalak / Reloop Groove Set 10 és 12 hangrendszerek, már fehér színben is!

Reloop Groove Set 10 és 12 hangrendszerek, már fehér színben is!

reloop-groove-set-10-12-white

A Reloop kompakt hangrendszerei: a Groove Set 10 és a Groove Set 12 a mobil hangosítók, a karaoke-sok nagy kedvence, de remekül helyt állnak akár kisebb klubokban, bárokban, kiállítás megnyitókon is. A rendszer minden eleme külön meghajtott doboz, ráadásul a végfokok csak a mélyládában helyezkednek el, az összes kezelőszervvel együtt (a 2 topláda hangerőállítója és a mélyhangerő potméterrel együtt).

Ideális választás mobil DJ-knek, mivel könnyen hordozhatók, pillanatok alatt telepíthetők és nem elhanyagolandó, hogy a szett tartozéka a topládákhoz tartozó, speakon csatlakozókkal szerelt hangfalkábelek, és persze a betáp kábel is. Az állvány NEM tartozék, viszont külön tartozékként lehet hozzá rendelni.

De most jön csak igazán a lényeg: az eddig csak fekete színben elérhető Groove Set 10 és 12 mostantól már fehér színben is megvásárolható! Tehát akik szeretik a különleges formájú, színű eszközöket, és nem óckodnak a fehértől sem, azoknak kitűnő választás lesz bármelyik, a két szett közül.

A nagyobbik Groove Set 12 már raktárról rendelhető a gyártótól, a kisebbikről viszont még nincs értesülésünk, hogy pontosan mikortól lesz kapható. Az árukat tekintve a fekete példányokhoz képest nem változott semmi, így:

 

Ezt is látnod kell!

Moduláris szintetizátor integrálás jön az Ableton Live-ban

Az Ableton Live 10 felhasználói hamarosan integrálhatják DAW-jukat moduláris szintetizátoraikkal vagy bármely más, feszültségvezérelt-bemenettel / …

Vélemény, hozzászólás?