Legfrissebb tartalom
Főoldal / Véleményem / Hívj meg, ha kíváncsi vagy a véleményemre!

Hívj meg, ha kíváncsi vagy a véleményemre!

Úgyis sokat szaladgálok az országban, szeretek nyitott szemmel járni, bosszantani magam a szakmai hibákon, vagy örülni egy-egy szép megoldásnak, így miért ne segíthetném ezzel, no meg a mögöttem álló, sajnos (mert vén vagyok), szerencsére (mert sok tapasztalatra sikerült szert tenni) 30+ évvel azokat, akiket érdekel a véleményem, meg a többeieket, akik elolvassák a leszűrt tapasztalatokat, megnézik a képeket, videókat.

Legyen szó színházról, koncertről, kisebb-nagyobb fesztiválról, falunapról, eseményről, vagy akár megvalósult, vagy épül(get)ő fix installációs projektről, szívesen veszem, ha szóltok, írtok, megbeszéljük, és ha összejön, találkozunk. Nem ígérem, hogy mindenhova el tudok menni, de igyekszem!

Amivel tudok, szakmai észrevételek, javaslatok, szívesen hozzájárulok a munkához, fejlődéshez – természetesen teljesen ingyen. Utána meg lesz belőle cikk, vélemény, kritika, hogy mások is tanulhassanak belőle… Igen, az is kell, hogy vállald a munkád, légy büszke rá, nem kell aggódnod, ki fogjuk hangsúlyozni azt, ami szép, ami jól sikerült. De tanulni a hibákból lehet, így azokról is szó fog esni: az építő kritikával sosem szégyen szembenézni, sőt!

Ha áll az alku, akkor várom jelentkezésed, írj, egész biztosan válaszolok!

 

fazekas@zaj.hu