Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Zenei menedzsment szoftver a Geminitől: V-Case!

Zenei menedzsment szoftver a Geminitől: V-Case!

A Gemini kezdetektől fogva részt vesz a Dj hárdverek gyártásában, azonban ennek ellenére még sem alakult ki akkora népszerűség körülötte, mint a konkurens Pioneer, Numark, Native Instruments, vagy épp a Denon esetében. Jelenlétük mégis megkérdőjelezhetetlen, hiszen pénztárcabarát alternatívát kínálnak a nagyobb gyártók hasonló termékeihez képest, melyre jó példa az újonnan bejelentett MDJ-1000 lejátszóhoz dedikált zenei menedzsment szoftver, a V-Case.

vcase-music-management-software-640x360

389 dolláros darabáron (megközelítőleg 108.000.- Ft.) a Gemini MDJ-1000 számít a legolcsóbb CDJ alternatívának. A nagyközönség először a 2015-ös NAMM-on találkozhatott a lejátszóval, melynek legnagyobb előnye az egyszerűségében rejlik: alap loopolási lehetőségek, hot cue, hullámformák megjelenítése. Azonban egészen eddig nem volt lehetőség a zenei kollekciók előzetes menedzselésére, amit a gyártó a V-Case-zel igyekszik betölteni.

A szofter használata rendkívül egyszerű, melyről készítettek egy rövid bemutató videót is:

Remélhetőleg a Gemini új szoftvere az újonnan bejelentett SDJ-2000 standalone dj setup-nál is a felhasználó segítségére lesz a zenei kollekciók előkészítésében, azonban erre vonatkozóan nincs hivatalos információ.

A Gemini szoftveres téren történő erősítéséről jogosan lehet arra következtetni, hogy igyekszik egy hasonló utat bejárni mint amit a Pioneer is tett, tehát idővel kiszélesíteni a V-Case-t egy önálló DJ szoftverré.

A V-Case-ről bővebben a Gemini oldalán olvashatsz. 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?