Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Elindult! “Zaj-turi (adok-veszek)” a Facebookon!

Elindult! “Zaj-turi (adok-veszek)” a Facebookon!

zajturiA hang,- fény és színpadtechnika a legdinamikusabban változó iparágak egyike. Újabb és újabb eszközöket szeretünk kipróbálni, vagy szimplán csak megváltoznak az igényeink. Ilyenkor gyakori fejtörés, hogy korábbi technikáinktól megválnánk.

A Zaj-nál hagyománya van a használt termékek adás-vételének. A rendelkezésre álló eszközökkel, már közel 20 éve igyekszünk vásárlóink-barátaink segítségére lenni. Ennek a szolgáltatásnak a következő evolúciós lépcsőfokaként, együtt haladva az aktuális “trendekkel”, létrehoztunk egy új Facebook csoportot.

Cégek és magánszemélyek számára egyaránt lehetőséget biztosítunk, hogy hirdessék vagy keressék a felületen keresztül az eladósorba került, vagy vágyott professzionális hang-, fény-, és színpadtechnikai eszközeiket.

Az új szolgáltatás bevezetésével párhuzamosan, üzleteinkben továbbra is lehetőséget biztosítunk a bizományosi termék elhelyezésre. Ilyenkor lényegében mi értékesítjük a terméket, az eladónak további teendője nincs (maximum megosztani a terméket hirdető Facebook bejegyzésünket 🙂 ).

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel, fordulj hozzánk bizalommal.
Kellemes böngészést, sikeres üzletkötéseket kívánunk Mindenkinek!

Az oldal elérhető az alábbi linken:

https://www.facebook.com/groups/756084887817997/

Ezt is látnod kell!

Az eső sem árt neki

Az akkumulátoros rendezvényvilágítás egyre népszerűbbé válik. A BeamZ igazi mérföldkövet állított fel a BBP sorozatával. …

Vélemény, hozzászólás?