Legfrissebb tartalom
Főoldal / Fénytechnika / “Zaj-turi (adok-veszek)” a Facebookon!

“Zaj-turi (adok-veszek)” a Facebookon!

A hang,- fény és színpadtechnika a legdinamikusabban változó iparágak egyike. Újabb és újabb eszközöket szeretünk kipróbálni, vagy szimplán csak megváltoznak az igényeink. Ilyenkor gyakori fejtörés, hogy korábbi technikáinktól megválnánk.

A Zaj-nál hagyománya van a használt termékek adás-vételének. A rendelkezésre álló eszközökkel, már közel 20 éve igyekszünk vásárlóink-barátaink segítségére lenni. Ennek a szolgáltatásnak a következő evolúciós lépcsőfokaként, együtt haladva az aktuális “trendekkel”, létrehoztunk egy új Facebook csoportot.

Cégek és magánszemélyek számára egyaránt lehetőséget biztosítunk, hogy hirdessék vagy keressék a felületen keresztül az eladósorba került, vagy vágyott professzionális hang-, fény-, és színpadtechnikai eszközeiket.

Az új szolgáltatás bevezetésével párhuzamosan, üzleteinkben továbbra is lehetőséget biztosítunk a bizományosi termék elhelyezésre. Ilyenkor lényegében mi értékesítjük a terméket, az eladónak további teendője nincs (maximum megosztani a terméket hirdető Facebook bejegyzésünket 🙂 ).

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel, fordulj hozzánk bizalommal.

Kellemes böngészést, sikeres üzletkötéseket kívánunk Mindenkinek!

zaj turi facebook

Ezt is látnod kell!

JBL IRX115S – Mélyládával bővül a belépőszintű Bluetooth-os széria!

A népszerű belépőszíntű és költséghatékony Bluetooth széria aktív szubbasszussal bővül! A JBL Professional kaliforniai főhadiszállásán …

Vélemény, hozzászólás?