Legfrissebb tartalom
Főoldal / Fénytechnika / “Zaj-turi (adok-veszek)” a Facebookon!

“Zaj-turi (adok-veszek)” a Facebookon!

A hang,- fény és színpadtechnika a legdinamikusabban változó iparágak egyike. Újabb és újabb eszközöket szeretünk kipróbálni, vagy szimplán csak megváltoznak az igényeink. Ilyenkor gyakori fejtörés, hogy korábbi technikáinktól megválnánk.

A Zaj-nál hagyománya van a használt termékek adás-vételének. A rendelkezésre álló eszközökkel, már közel 20 éve igyekszünk vásárlóink-barátaink segítségére lenni. Ennek a szolgáltatásnak a következő evolúciós lépcsőfokaként, együtt haladva az aktuális “trendekkel”, létrehoztunk egy új Facebook csoportot.

Cégek és magánszemélyek számára egyaránt lehetőséget biztosítunk, hogy hirdessék vagy keressék a felületen keresztül az eladósorba került, vagy vágyott professzionális hang-, fény-, és színpadtechnikai eszközeiket.

Az új szolgáltatás bevezetésével párhuzamosan, üzleteinkben továbbra is lehetőséget biztosítunk a bizományosi termék elhelyezésre. Ilyenkor lényegében mi értékesítjük a terméket, az eladónak további teendője nincs (maximum megosztani a terméket hirdető Facebook bejegyzésünket 🙂 ).

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel, fordulj hozzánk bizalommal.

Kellemes böngészést, sikeres üzletkötéseket kívánunk Mindenkinek!

zaj turi facebook

Ezt is látnod kell!

Munkaállomás

Miután tudatosult mindenkiben, hogy az otthonlétnek nem lesz két hét alatt vége, elkezdtünk hosszú hónapokra …

Vélemény, hozzászólás?