Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hírek / V-moda Remix, bluetooth hangfal újraértelmezve

V-moda Remix, bluetooth hangfal újraértelmezve

Amikor először megláttam a Remixet a régi francia királyi udvar eleganciája és extravagáns formái jutottak eszembe. Ugyan a hangszóró maga egyszerű és letisztult, a V-moda-tól megszokott egyedi kialakítás a mellé választható kiegészítőkben öltött testet.

REMIX_exploded_v2

A cég, mely eddig jó minőségű, igényes füleseiről volt híres, legújabb termékével a Bluetooth hangszórók világába szeretne egy kis újdonságot csempészni. A Remix fülhallgató előfoka nem csak tiszta és kíváló hangzást biztosít, hanem beépített mikrofonjával hívások lebonyolítására is alkalmas. Emellett ha párosítod az Amazon Echo Dot eszközével, hangparancsok fogadására is képes. A beépített akkumulátor 10 órányi zene lejátszására elég, ezután az USB-C porton keresztül tölthető.

REMIX_echo_black_01

Szóval ha egy olyan hangszórót keresel, ami ugyan méretben kicsi, de minőségben a nagyokkal is felveszi a versenyt, érdemes megismerned a Remix-et.

Ezt is látnod kell!

JBL PRX ONE – Az új All-In-One mobil PA rendszer

Tovább gyarapodik a manapság igencsak népszerű hordozható oszlopsugárzók családja, a JBL Professional ugyanis a northridge-i …

Vélemény, hozzászólás?