Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Újít a Pioneer: itt az XDJ-700!

Újít a Pioneer: itt az XDJ-700!

Az elmúlt időszakban sokan feltételezték, hogy a Pioneer hamarosan új lejátszót jelent be a ‘CD mentes’ XDJ vonalon. Azonban a gyártó az XDJ-2000 helyett pont az ellentétes irányba fordult, és egy kedvezőbb árú lejátszót tárt a nagyközönség elé.

XDJ-700-Main-Image-1204x640

A Pioneer úgy hozta nyilvánosságra az XDJ-700-at, mint az eddigi legjobb kompakt, hordozható és flexibilis digitális lejátszót. Röviden: érintőképernyő, Pro DJ Link funkció…gyakorlatilag a nagy testvér, az XDJ-1000 szinte összes tulajdonságát örökölte.

PDJ_XDJ-700_FEET_ONLY_WHT_LRMegjelenésre leginkább szembetűnő lehet a lejátszó alján található ‘állvány’. Helytakarékosság szempontjából nagyon praktikus, hiszen eltávolítható, így kisebb pultokon vagy otthon sem foglal majd nagy helyet. (ráadásul a dimenzióit megnézve, ez az eddigi legvékonyabb Pioneer lejátszó!)

Szintén első helyen jár a lejátszó olyan tekintetben, hogy ebben az árkategóriában elsőnek kapta meg a Pro DJ Link funkciót: akár 4 lejátszót vagy laptopot is összeköthetünk egy LAN kábellel, megosztva köztük egyetlen zenei forrást. Továbbá a rekordbox információk is elérhetővé válnak mind a négy eszközön. Apropó zenei források: mint említettük, az XDJ széria továbbra is a CD mentes vonalat képviseli, így tehát a zenék USB-n (PC, laptop, okostelefon) vagy Wi-Fi-n keresztül tölthetőek be.

PDJ_XDJ-700_BACK_WHT_HR1-640x317

Az XDJ-700 minden olyan funkciót örökölt, amit az XDJ-1000-ben már jól megszokhattunk: Hot Cue, Auto Loop, Slip Mode vagy a Beat Sync. Mindez egy nagy méretű és szép LCD érintőképernyőről lesz kezelhető, melyben még egy QWERTY billentyűzet is helyett kapott a gyorsabb zenekeresés érdekében.

xdj-7003Természetesen az XDJ-700 is rekordbox kompatibilis, mely teljes értékű DJ szoftverré nőtte ki magát. (A rekordbox ingyenesen letölthető itt, a DJ funkciókhoz pedig egy 30 napos ingyenes próbaidőt engedélyez a gyártó.)

A Pioneer elsődleges szempontja az XDJ-700 esetében a pénztárcabarát ár volt, természetesen minden olyan funkciót biztosítva melyek elengedhetetlenek egy mai digitális DJ igényeiből, mindezt 699 dollárért. A lejátszó 2015 decemberétől kapható kereskedelmi forgalomban, tehát karácsonyi ajándéknak sem utolsó ötlet!

Ezt is látnod kell!

Logic Pro X 10.15. frissítési infók

A Native support oldalán folyamatosan frissülnek ezzel kapcsolatban az iformációk, így érdemes az figyelemmel követni: …

Vélemény, hozzászólás?