Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Denon / Új Denon DJ eszközök a NAMM-on

Új Denon DJ eszközök a NAMM-on

A Denon DJ sajtóközleménye:

Büszkén jelentjük be a prémium kategóriás DJ termékek és megoldások vezető gyártója, a Denon DJ világraszóló újdonságait, amelyek ismét a megérdemelt magasságokba emelik a márkát.

SC5000 PRIME™: teljesen felrúgja a DJ-média lejátszók status quo-ját Professzionális DJ médialejátszó – beépített ütemrács- és zenei hangnem analízis, HD multi-touch kijelző és exkluzív Engine Prime zenerendszerező szoftver. „Az SC5000 Prime média lejátszó oly módon ötvözi a vadonatúj szoftver és hardver fejlesztéseket, valamint tulajdonságokat, hogy ezáltal egy teljes mértékben páratlan eszköz kerül piacra, amely semmi máshoz sem hasonlítható” – mondta Ross Goodwin, a Denon DJ termékspecialistája. Hozzátette: „A professzionális DJ-k meg fogják tapasztalni, hogy az SC5000 Prime tökéletesen megfelel a szükségleteiknek, és észrevétlenül elengedhetetlen partnerükké válik az elképzelhető legjobb előadások kivitelezésében.”

sc5000prime_angle_web

A legjobb technikai és kreatív tulajdonságok kombinációja az új X1800™ PRIME DJ klub keverőben Professzionális 4-csatornás DJ Club Mixer – kiváló hangminőség, két USB audio csatlakozási lehetőség és exkluzív, csatornánként szabályozható Sweep FX funkció „A keverő a legfontosabb és központi része bármely DJ felszerelésének. Az X1800 Prime egy már ismerős, felhasználóbarát elrendezésben elhozza a Denon DJ legendás hangminőségét új effektekkel, több hozzárendelt kontrol funkcióval és összeköttetést az új SC5000 Prime média lejátszóval, amely integrálja a játék örömét és a DJ tapasztalatát” – emelte ki Ross Goodwin, a Denon DJ termékspecialistája.

x1800prime_angle_web

Turbózd fel a zenéid menedzselését az új ENGINE™ PRIME fájl analizáló szoftverrel A Denon DJ Engine Prime szoftverével a DJ-k egyszerűen analizálhatják és kategorizálhatják, valamint páratlan gyorsasággal és hatékonysággal érhetik el zenei programjuk anyagát „Az Engine Prime könyvtár egy kiváló mód a DJ-k zenéinek rendszerezésére és kategorizálására. A Denon DJ termékspecialistája, Ross Goodwin hozzátette: „Az Engine Prime a legfrissebb tapasztalatokat, a gyors analízist és a közvetlen importálást ötvözi. Gyorsan és könnyedén készíti elő a zenéket.”

denon-dj-engine-prime

A VL12™ PRIME lemezjátszó megdöbbenti a DJ piacot páratlan teljesítményével, felépítésével és kinézetével Direkt hajtású lemezjátszó piacvezető forgatónyomatékkal, állítható sebességszabályzási intervallummal, izolációs talapzattal, RGB megvilágítással és professzionális, fém készülékházzal „Az új VL12 Prime a győztes termék azoknak, akik a legjobb audio teljesítményt, tányérnyomatékot és egyedi megjelenést keresik”- jelentette ki Ross Goodwin termékfelelős. „A modern design és a személyre szabható tányér-megvilágító fénygyűrű nem hagy kétséget afelől, hogy ez egy eredeti termék, nem egy OEM másolat. A legfontosabb az izoláció tervezése volt, képessé tenni a készüléket, hogy a hangzása a legnagyobb hangnyomású, mély-frekvenciás környezetben is tökéletes maradjon, mert a DJ-knek ezekben az évtizedekben ez a legfontosabb. Az SC5000 várhatóan február elején, az X1800 és a VL 12 márciusban érkezik Magyarországra a gyártó jelenlegi előrejelzése alapján.

vl12prime_angle_web

Ajánlott bruttó fogyasztói árak:
SC5000 Prime: 589.999 Ft
X1800 Prime: 589.999 Ft
VL12 Prime: 245.999 Ft

Jelszavunk: változtasd meg a rider-ed, 2017 már itt van!

 

Hamarosan visszatérünk részletes termékleírásokkal!

Ezt is látnod kell!

Új játékszer a Reloop-tól: BUDDY

Mielőtt elítélné bárki a Reloop új kontrollerét, érdemes a készüléket megfelelően pozicionálni. Vagyis ki is …

Vélemény, hozzászólás?