Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Új battle mixer: Numark Scratch

Új battle mixer: Numark Scratch

Úgyfest a Numark sem szeretne lemaradni az údonjágok terén, így most tőle is napvilágot látott egy új keverő. A gyártó a Scratch nevet adta neki és roppat kedvező árat kapott (499€).

A Numark Scratch egy 24-bites hangkártyával ellátott kétcsatornás keverő, mely megfizethető viszont az árához képest jól el van látva több, hasznos funkciókkal amit a “karcosok” ki tudnak használni. Persze nem érdemes összehasonlítani a Pioneer S9-el vagy a Rane Sevety Two-val vagy akár a Reloop Elite-el. A Numark keverője inkább a kezdőknek és kisebb költségvetéssel rendelkezőknek készült. Crossfadere Innofader így megfelelő minőséggel dolgozik az eszköz a használó keze alá. Árából következik, hogy Serato DJ Pro-ra és Serato DVS-re csak előkészítést kapott, nem jár hozzá.

A könnyű és kreatív hsználathoz és szoftvervezérléshez háromfunkciós (cue, sample, roll), csatornánként 4db pad áll rendelkezésre valamint a gyors effekthasználathoz 6db effekt gomb kapott helyet a kezelőfelületen. Csatlakoztatások terén nagyon egyszerű minden, XLR master (+RCA) és RCA monitor kiment található hátul, plusz satornánkénti 1-1 sztereó RCA (kapcsolható phono/line) bemenet valamint mikrofonnak egy kombó XLR-6,3mm jack csatlakozás.

Az alábbi két videón megnézhető, hogy mire képes a Numark Scratch:

 

Az átlagosnál kíváncsibbak számára itt található a USER MANUAL pdf-ben.

Ezt is látnod kell!

50% -os CYBER SEASON akció!

A Native Instruments-től már megszokott, hogy az év végéhez közeledve komolyabb volumenű akcióval ajándékozza meg …