Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Traktor frissítés az El Capitan-hez!

Traktor frissítés az El Capitan-hez!

Fontos frissítést adott ki a Native Instuments, hiszen mostantól a Traktor szoftver és minden hardver kompatibilis az OS X 10.11.1 El Capitan-nel!

A gyártó ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy a Traktor 2.10.0 -ás telepítője még mindig tartalmaz olyan drivereket melyek problémásak lehetnek az operációs rendszerrel. Amennyiben KONTROL X1 (MK1), KONTROL S4 (MK1), AUDIO 2 DJ, AUDIO 4 DJ, AUDIO 8 DJ vagy TRAKTOR AUDIO 2 használsz, abban az esetben a NI Service Centerből tudjátok letölteni a szükséges drivereket!

Ennek a menete: A Service Centerben kattintsatok az ‘Update’ fülre, majd a ‘Driver and Patch Downloads’ szekcióban klikk a ‘Show Details’-re. Az El Capitan kombatibilis driverek egytől egyig 2.8.0 verziószámmal vannak ellátva. A letöltés és telepítés után el lehet indítani a szoftvert.

Továbbá még egy fontos dolog: amennyiben nem NI hardvert használsz használsz Traktorral, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizd a külső gyártó oldalán a kompatibilitást mielőtt upgradelsz az új OS X-re. (sok esetben a gyártó még nem oldotta meg ezt)

Még több infó és driverek itt!

Ezt is látnod kell!

Munkaállomás

Miután tudatosult mindenkiben, hogy az otthonlétnek nem lesz két hét alatt vége, elkezdtünk hosszú hónapokra …

Vélemény, hozzászólás?