Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Traktor frissítés az El Capitan-hez!

Traktor frissítés az El Capitan-hez!

Fontos frissítést adott ki a Native Instuments, hiszen mostantól a Traktor szoftver és minden hardver kompatibilis az OS X 10.11.1 El Capitan-nel!

A gyártó ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy a Traktor 2.10.0 -ás telepítője még mindig tartalmaz olyan drivereket melyek problémásak lehetnek az operációs rendszerrel. Amennyiben KONTROL X1 (MK1), KONTROL S4 (MK1), AUDIO 2 DJ, AUDIO 4 DJ, AUDIO 8 DJ vagy TRAKTOR AUDIO 2 használsz, abban az esetben a NI Service Centerből tudjátok letölteni a szükséges drivereket!

Ennek a menete: A Service Centerben kattintsatok az ‘Update’ fülre, majd a ‘Driver and Patch Downloads’ szekcióban klikk a ‘Show Details’-re. Az El Capitan kombatibilis driverek egytől egyig 2.8.0 verziószámmal vannak ellátva. A letöltés és telepítés után el lehet indítani a szoftvert.

Továbbá még egy fontos dolog: amennyiben nem NI hardvert használsz használsz Traktorral, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizd a külső gyártó oldalán a kompatibilitást mielőtt upgradelsz az új OS X-re. (sok esetben a gyártó még nem oldotta meg ezt)

Még több infó és driverek itt!

Ezt is látnod kell!

Az eső sem árt neki

Az akkumulátoros rendezvényvilágítás egyre népszerűbbé válik. A BeamZ igazi mérföldkövet állított fel a BBP sorozatával. …

Vélemény, hozzászólás?