Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Traktor DJ 2 – csak könnyedén

Traktor DJ 2 – csak könnyedén

Azt már régóta lehetett tudni hogy a Native Instruments kiad egy új szoftvert ami ingyenes lesz és iPad-en valamint laptopon is használható. El is érkezett az idő a megjelenésre és itt a Traktor DJ 2. Az eddig megjelent képek, videók és információk alapján nagyjából lehetett tudni, hogy mire képes majd a Traktor DJ 2. Teljes betekintést a részletekbe azonban csak most kaphattunk a hivatalos start után.

Mindenkinek ajánlott, aki szeretné kiélvezni a zenélés örömét, ám nem kíván komolyabban foglalkozni vele. Inkább csak a család valamint barátok jelentik a közönséget.

Első ránézésre egy egyszerű és könnyen átlátható kezelőfelületet kap a felhasználó. Ennél a programnál nincs Remix- és Stems-Deck hanem maximum 2 csatornás keverőfelületen lehet játszani. Szem előtt van az összes fontos onformáció. A hullámforma megjelenítés vektoros és akárcsak a profi verzióban itt is állítható a zoom.
Hotcue és Loop funkció szintén elérhető, bár a hotcue esetében nincsenek olyan lehetőségek( Fade-in, Fade-out, Load) mint a Traktor Pro 3-ban.

Az effektek terén sem szerette volna az egyszerű felhasználókat összekavarni a Native, így 4 féle mixer FX használatára van mód.
A szoftverbe SoundCloud Go + zenei streaming integráció is került. Ennek köszönhetően bárhol megfelelő mennyiségű és minőségű zenéhez lehet hozzájutni.

Traktor DJ 2-vel kompatibilis eszközök:

  • TRAKTOR KONTROL S2 MK3
  • TRAKTOR KONTORL Z1
  • TRAKTOR AUDIO 2

A Traktor DJ 2 letölthető a Native Instrumentstől itt iPad, Mac és Windows rendszerekhez.

iPad-en történő futtatáshoz iOS 11.0 vagy újabb verzió szükséges.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …