Legfrissebb tartalom
Főoldal / Megoldások / Outline ISE 2015 újdonságok

Outline ISE 2015 újdonságok

Az ezekben a pillanatokban is zajló amszterdami ISE  kiállításon, az Outline új stadion hang installációs megoldást mutatott be. A STADIA100 LA vonal-sugárzó sorozat akár 149dB hangnyomásra képes, 8kW csúcsteljesítmény mellett. Az impozáns teljesítmény mellett a STADIA100 LA hangja nagy távolságokra is kiemelkedő pontossággal irányítható.

 

A használt építési és felületkezelési technológiáknak köszönhetően a termékek hosszú távú kültéri használatra lettek tervezve. Az Outline saját “outSIDE”technológiája egy rendkívül kemény, vízálló műanyag bevonat, ami a doboz anyagát kiegészítve, az elhelyezéstől és az időjárástól függetlenül tartosságot biztosít.
Szintén új termék a kiállításra az iP48-as digitális hangfal rendszer processzor. A 4 bemenetes, 8 kimenetes processzor egy 1U magas készülékházban kapott helyet.

Az iP48 az Outline saját fejlesztésű WFIR (Warped Frequency Finite Impulse Response) szűrő technológiáját kapta meg, amely az emberi hallás elvei szerint működik és az iP48 nagy DSP teljesítményének köszönhetően érhető el. A technológia  természetesebb és életszerűbb hangzást biztosít, annak köszönhetően, hogy a frekvenciák felbontását egy fél-logaritmikus skálán keresztül oldja meg.

Az iP48 megkapta az Outline “Raised Cosine Filter” szűrőjét is. A tradicionális parametrikus funkciókhoz hasonlítva ez a technológia jobb átviteli görbét, pontosabban kontrollálható sávszélességet eredményez, minimális fázis problémák mellett.

Minden be és kimenet analóg és digitális (AES/EBU) módon is tud működni és az Ethernet protokolon keresztül, a teljes rendszer PC-s böngészőkön, iPhone/iPad és Mac OSX applikációkon szoftverekkel vezérelhető. A 4 bemenet és 8 kimenet az alkalmazási cél elvárásaitól függően többféle módon konfigurálható, ennek köszönhetően az iP48 remek mobil megoldás bármilyen FOH vagy monitor rendszerben. A csatlakozásoknak és a flexibilis felhasználási módoknak köszönhetően komplex multi-zónás rendszer telepítésekhez is alkalmazható.

Ezt is látnod kell!

Ecler Video termékek

Itt az Ecler Video termékcsalád. A katalán gyártó évtizedek óta a hangtechnikai piac egyik leginnovatívabb …

Vélemény, hozzászólás?