Legfrissebb tartalom
Főoldal / Érdekesség / THE FUTURE OF SOUND – itt a Massive X

THE FUTURE OF SOUND – itt a Massive X

A Native Instruments több hónapos várakozás és blogbejegyzés után úgy tűnik, hogy végre kézzel foghatóvá vált a Massive X!

 

Amikor a Native Instruments 2007-ben először kiadta a Massive virtuális szintetizátort, gyorsan felkavarta a zenei produkciós világot. A három oszcillátoros wavetable szintetikus plugint – a hullámleolvasási algoritmusaival és 1300 presetjével – rengetegen szertték. Lágy szinti hangzását rengeteg stílusú zene horozza magával. Most, a vállalat kiadta a széles körben várt Massive utódját, a Massive X-et.

Az új plug-in nem a Massive frissítése, hanem az eredeti teljes átalakítása és egy különálló termék. Nincs kölcsönös kompatibilitás a két szofver között, ami azt jelenti, hogy semmilyen módon nem lehet megnyitni a Massive előbeállításait az újabb eszközön. Míg a Massive-nak 80 wavetables-je van, a Massive X-nél több mint 170 wavetables található. Az utóbbi két elsődleges oszcillátorral rendelkezik (az eredetinek három van), bár a köztesben alkalmazható oszcillátorok használatával ötöt is hozzáadhat. A dedikált “zaj” szekcióban több mint 100 különböző hang közül választhat a lelkes felhasználó.

Eddig a Massive X-ről kialakult első benyomások a közösségi médiában és az iparági médiában elég pozitívak voltak. Azok a felhasználók, akik a preset eklektikus csoportjaitól rettegtek, beleértve a “Zaddy”, “Wonky Comb” és a “Wob You” -et, még ők is elismerően nyilatkozott róla. A Music Radar megjegyezte, hogy a Massive X interfész nagy eltérést jelent az eredeti Massive-től, és valószínűleg sokkal tisztább. A felhasználók letölthetik a Massive X ingyenes demóját, amely egyszerre elérhetővé teszi a plug-in minden részét 30 percig. A rendszerkövetelmények Windows 7 és újabbak, vagy MacOS 10.12 és újabbak. A Massive X teljes kiadása 199 dollárért érhető el és a Massive tulajdonosai $ 149-ért frissíthetik. Ha már rendelkezik Komplete 12-vel , akkor ingyenesen letöltheti a Massive X-et a Native Access segítségével.

Még több információt az alábbi linkre kattintva lehetkapni a Massive X-ről:

Az alábbi információt azonban fontos figyelembe venni mielőtt megvásároná bárki a szoftvert:

A MASSIVE X egy AVX-kompatibilis CPU-t igényel.
A MASSIVE X jelenleg nem működik önálló üzemmódban.

 

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …