Legfrissebb tartalom
Főoldal / Érdekesség / Tascam és iZotope összefogás

Tascam és iZotope összefogás

A Tascam és az iZotope együttműködése eredményeként a két új audióinterfész mellé a tulajdonosok ingyenesen tölthetik le az iZotope Neutron Elements-ét. A két új Tascam hangkártya pedig a SERIES 102i és a SERIES 208i.

 

A SERIES sorozat két tagjának közös tulajdonsága, hogy ADAT optikai járattal és 24-bit/192kHz mintavételezéssel rendelkeznek. Míg a kisebb verzió (102i) alapjáraton 2 be- és 2 kijárattal operál, addig a nagyobb testvér (208i) 4 be- és 8 kijárattal, az ADAT nélkül persze. Az ADAT bemenetek számában is van azonban különbség, míg az előbbi modell 1 (8 sáv), addig az utóbbi 2 (16 sáv) optikai csatlakozóval rendelkezik és már Word Clock csatlakozással is! Maradt a jól bevált USB-illesztés, a driver azonban új, stabilabb. A kártyák saját DSP-vel rendelkeznek, ez lehetővé teszi, hogy már a bemeneten reverb-et, EQ-t , kompresszort és fáziskorrekciót lehessen alkalmazni. Természetesen van MIDI és dupla fejhallgató kijárat is.

Az olyan népszerű audio plug-inek, mint a RX és az OZONE készítői, úgy alkották meg a Neutron 3-t, hogy a mixing munkafolyamatokat a 21. századnak megfelelő szintjére hozza. A teljesen új Neutron Elements 4 erőteljes eszközt tartalmaz melyekkel könnyen elboldogulhatunk mixing világában. 

4 plug-in az 1-es áron

A Neutron Elements tartalmaz egy EQ-t, a kompresszort, a transient Shaper-et és az Exciter-et, melyeknél öbb száz professzionálisan megtervezett presetből,  lehet választani.

Végül egy videó, melyben bemutatják a Neutron 3-at:

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …