Legfrissebb tartalom
Főoldal / Fénytechnika / LED / SGM Prolight + Sound hírek

SGM Prolight + Sound hírek

festhalle

 

 

 

 

 

 

Az idei kiállításon nem kevés meglepetést tartogat számunkra Peter Johansen és csapata. Az már bizonyos, hogy élőben meg lehet majd csodálni az SGM LED wash családjának legújabb tagjait, a szuperkicsi, de szupererős P-2-t, Q-2-t és Q-2W-t, valamint a G-Spot mellett bemutatják a profilozó készlettel felszerelt G-Profile-t is.

r_2_front_bw

Az SGM 2009-es új filozófiájához híven természetesen mind IP65-ös védettséget élvez.
Ki lesz állítva továbbá a kommercionális világítást forradalmasító R-2 és D-2 széria is, amik az üzletek belsőépítészeti világítási megoldásait hivatottak felzárkóztatni a jelenkor követelményeihez.

 

prg

A dán székhelyű cég bejelentette továbbá, hogy idén az SGM lesz az LEA Awards és a PRG exkluzív világítástechnikai partnere a Festhalle-ban minden évben hatalmas érdeklődésnek örvendő komplett hang-, fény-, és vizuáltechnikai installációban. Közel 500 LED robot, wash, stroboszkóp és blinder, valamint egy óriási LED-csillár fogja emelni a félóránként megtartott show fényét – demonstrálva a modern világítási megoldások rejlő lehetőségeket.

És ha mindez nem lenne elég, akkor elárulhatjuk azt is, hogy új, minden tekintetben egyedülálló és forradalmi fényvetőket is bemutatnak majd az SGM standjánál. Egyelőre csak annyit árulhatunk el: ez lesz a legkisebb legnagyobb dolog, amit valaha láttál! 😉

g_profile

Ha kint leszel Te is a Prolight + Sound-on, akkor látogass el az SGM-hez, a Hall 9.0 B90-es standjára, valamint a Festhalle-ba a PRG show-ra – valamint velünk is találkozhatsz, ha szeretnél. Ha nem, akkor pedig kövesd FB oldalunkat, ahol up-to-date tartalmakat láthatsz és olvashatsz majd az újdonságokról.

 

 

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”19″ gal_title=”Sgm uj”]

Ezt is látnod kell!

“Hűha” vizualizáció SGM LED gömbökkel

  A dán AV Center nagy konferenciatermében sikerült egy igazán látványos vizuális effektet megvalósítani SGM …

Vélemény, hozzászólás?