Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Serato + Roland, itt valami készül!

Serato + Roland, itt valami készül!

A Serato új játszótársat jelentett be egy közös projekt megvalósítása kapcsán, aminek pontos milétét gondosan el is titkolják egyenlőre a nagyérdemű elől és meg kell valljuk nagyon jól csinálják. Az új játszótárs pedig nem más, mint a világhírű dobgépeiről és szintetizátorairól is híres Roland, azaz a TR-808 és TR-909 megalkotója. A tényleg kevés információból csak annyit publikált a két fél, hogy szeptember 9-én egy élő online műsorban fogják bemutatni a közös produkciójukat a nagyvilágnak, amivel állítólag “újra definiálják azt, hogy mit is jelent igazán DJ-nek lenni”.

and-more-1280x720

Mennek már a találgatások, hogy mit is főz ki közösen a két nagyágyú. Lehet szó akár egy új hárdverről, vagy a Rolad eszközei lesznek esetleg Serato szoftver kompatibilisek?

A fenti “kedvcsináló” videóban igazán semmi konkrét nem hangzik el, de mi már tűkön ülve várjuk a fejleményeket és remélem nem szivárogtat ki e közben senki sem bővebb információt, mint azt az Apple bemutatói előtt szokták, persze olykor direkt módon.fun-e1472229879614…és milyen “csodás” is lenne, ha egy ilyen all-in-one eszköz bukkana fel a piacon, hahahaa a Photoshop csodákra képes. Na jó, elég a tréfából, tehát mindenki írja be a naptárába a szeptember 9-et felkiáltójelesen és figyeljétek a netet, mert aznap minden kiderül.

Addig is mindenkinek jó találgatást és íratkozzatok fel bátran a Serato x Roland oldalon az esemény értesítőjére.

Ezt is látnod kell!

Új groove box a Novationtől

A forma és a dizájn ismerősnek tűnik, tipikus Circuit, mely a 2020-as stílushoz lett igazítva. …

Vélemény, hozzászólás?