Legfrissebb tartalom
Főoldal / Márkáink / Arturia / Saját készítésű AFRORACK

Saját készítésű AFRORACK

Az alábbiakban bemutatott történetet lehet érdekességként vagy akár példaként is szemlélni. Bamanya Brian kelet-afrikai Ugandából származik, és mindig is érdeklődött az elektronika iránt. A zene szeretetével és hobbiával együtt saját berendezést épített, és mindezt egy központi darab Arturia BeatStep Pro – vezérli.

 

Brian saját bevallása szerint mindig is szerette a zenét. Épp ezért többek között gitározni is megtanult, de mindemellett az elektronika is vonzotta, mely komoly hobbivá nőtte ki magát.
Elkerülhetetlen volt hogy felismerje, mi történik ha a két dolgot fuzionálja.
“Amikor rájöttem, hogy készíthetek saját eszközöket, körülnéztem az interneten, és felfedeztem a moduláris szintetizátorok és az eurorack világát.”

Innen már nem volt megállás! Izgatottan állt neki a feladatnak, hogy az áramkörök gerjesztette hangokból hogyan formálható zene. Az modulokat egybeépítve stílszerűen AFRORACK nevet kapták.

Elmondta, hogy az AFRORACK vezérléséhez azért esett az  Arturia BeatStep Pro-ra a választása mert ideális árban kaphatta meg azokat a tulajdonságokat amikre neki szüksége volt.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …