Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Reloop SPIN garantálja a mobil szórakozást bárhol legyél!

Reloop SPIN garantálja a mobil szórakozást bárhol legyél!

Az eddig is világos volt, hogy a Reloop komoly erőket fektet a lemezjátszók fejlesztésébe. Valamint, mindent (és immár kiderűlt, hogy tényleg mindent) megtegyen az összes vinyl kedvelő boldogságáért.

Most kifejezetten a scratch-elők lettek a célközönség ,szemelőtt tartva a hordozhatóságot és könnyen kezelhetőséget. Első ránézésre a Numark PT01 Scratch riválisának szánta a Reloop a SPIN-t.
Az alábbi videóban látható néhány perfomance az új lemezjátszóval:

Az új Reloop készülék a kornak és a felhasználói igényeknek megfelelően lett tervezve és gyártva. Kicsi, könnyű és plug & play lemezjátszó, esetében még a “plug”-ot is elhagyhatjuk. Egyszerűen csak játsz! Merthogy akár 2db AA akkummulátorral is lehet működtetni a lemezjátszót. De ha épp csak akkubank van kéznél akkor az is megfelelő tápellátást biztosít a működtetéshez. Az is idetartozik, hogy a csomagban megtalálható az instant lemezhuzogatáshoz szükséges 7″-es vinyl. Ezen a lemezen mindenki talál megfelelő hangmintát amivel aztán koptathatja a tűt.

 

 

Reloop SPIN

Súlya csökkent a PT01-hez képest, kb 0,5kg a különbség a SPIN javára. Hordozhatóságát hasonlóan oldották meg saját levehető fedéllel. A Numarkoz hasonlóan a Reloop is épített egy hangszórót a lejátszóba, ám ez 3W-os. A másik különbség az a beépített bluetooth ami lehetőségat ad a szabadabb használatra, mivel vezeték nélkül át lehet játszani a kompatibilis hangfalakra a hangját.
Mi sem tükrözi jobban a figyelmességet a gyártó részéről a felhasználók irányába, minthogy a crossfadert lehet pakolni a számára kényelmesebb oldalra.

 

Az is érdekesnek, valamint hasznosnak tűnik, hogy lehet direkt felvételt készíteni USB csatlakozáson keresztül, ami egy gombnyomással kapcsolható. Egyébb más csatlakozásokat tekinve megegyezik a rivális PT01-el. AUX, 2db fejhallgató csatlakozás valamint master kimenet a készülék oldalán található.
Az ára kicsivel lesz csak magasabb a Numarkéhoz képest, 61900Ft-ért lesz kapható.

 

 

 

 

EXCLUSIVE SUPER SPIN DUCK LOOPER APP
Minden megvásárolt SPIN mellé letőlthető egy Super SPIN Duck Looper alkalmazás. (DJ Babu & Beat Junkies Institute of Sound közbenjárásával készült)

Reméljük hamarosan sor kerülhet egy tesztelésre is! Addig türelmetlenül várjuk az érkezést!

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …