Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Reloop RP4000 MK2 most ajándékkal!

Reloop RP4000 MK2 most ajándékkal!

Nem olyan rég, áprilisban jelent meg a Reloop RP4000 újragondolt változata az RP4000 MK2. Ez a DJ lemezjátszó egy nagyon péztárca barát modell (Bruttó  90.100Ft áron elérhető). Ráadásul most a gyártó részéről még ajándékot is kap hozzá aki most vásárol! Egészen pontosan az RHP-6 típusú fejhallgatót. Ez a fejhallgató egy kisméretű, könnyű, fiatalos és bármilyen mobil készülékkel is lehet használni. Beépített mikrofonos, hangerőszabályzós kábellel rendelkezik aminek speciális borítása ellenállóbbá teszi a külső behatásokkal szemben.

 

Maga a lemezjátszó egy direkthajtású kvarc-vezérelt DJ lemezjátszó,  felső panel most jobb gombokkal van ellátva, amelyek most már fémes hatásúak és formában sarkosabbak lettek. Forgatónyomatéka 1,8 km / cm, állítható pitch tartománya (+/- 8% vagy +/- 16%), és a három kapcsolható sebessége (33 1/3, 45, 78), valamint a szabványos S alakú hangszedőkar lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetben megállja a helyét. Kimenet tekintetében egy pár phono RCA áll rendelkezésre.
Ellentétben számos lemezjátszóval, az RP-4000 MK2 egy headshell-el és OM Black Ortofon pickup-el van ellátva, ami azt jelenti, hogy kicsomagolás után azonnal használhatóvá válik a készülék.

A lemezjátszó és a fejhallgató a lentiekre kattintva található meg a webshopunkban:

RP4000 MK2
RHP-6

 

 

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …