Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Reloop RMP-4, az új hibrid lejátszó!

Reloop RMP-4, az új hibrid lejátszó!


A 2015-ös BPM Show bejelentést követően, immár jobban szemügyre vehető a Reloop új hibrid lejátszója, az RMP-4. A lejátszó nagyszerű példa arra, hogyan kell egy eszközben kombinálni egy CD-lejátszót, egy USB lejátszót és egy Midi kontrollert.Reloop-RMP-4_top_FINAL-1204x1204

A lejátszó legnagyobb újítása a 4 különböző mód – Hot Cue, Hot Loop, Loop Roll és Sampler – melyekkel gyakorlatilag személyre szabhatóvá válik a mixelés. Minden egyes módhoz, a kijelző alatt 8 pad rendelhető, amik az egyes funkciók elérésében lesznek a segítségünkre.

Reloop-RMP-4-01

Íme néhány példa:

Hot Cue/Hot Loop módban kedvünkre tárolhatjuk és törölhetjük az előre beállított cue pontokat és loopokat, míg Loop Roll módban 8 különböző loop hosszúság választható: 1/32-től 4/1-ig. A Sampler mód 8 különböző “one shot” sample és loop tárolására használható.

Amennyiben két RMP-4 lejátszót használunk, a lehetőségek további tárháza tárul elénk, köszönhetően a smart-link csatlakozásnak. Ezen keresztül a manapság népszerű Sync módban a lejátszott zenék szinkronba hozhatóak a master/slave beállításokkal, valamint szintén a smart-link-en keresztül további USB forrást vagy DJ szoftvert is csatlakoztatni lehet a lejátszóhoz. (Virtual DJ és Traktor mapping is elérhető is gyártó honlapján)

A kijelzőről pár gondolat. A nagy méretű DotMatrix VFD kijelzőn minden szükséges metaadat látható, azonban hanghullámot nem mutat.  A zenei könyvtárban történő navigációt a kijelző melletti nyomógombbal valósíthatjuk meg, egyszerűen és gondtalanul.

Kinek ajánljuk? 

Igaz, hogy a Reloop semmi úttörő dolgot nem épített bele az RMP-4-be, azonban ezt a “hiányt” nagyszerűen kompenzálja azzal, hogy pénztárcabarát áron kínál egy új generációs, nagy tudású. megbízható lejátszót és kontrollert a felhasználók számára.

Még több információ és kép itt!

Reloop RMP-4Reloop-RMP-4_top_FINAL-1204x1204Webshop

Ezt is látnod kell!

Logic Pro X 10.15. frissítési infók

A Native support oldalán folyamatosan frissülnek ezzel kapcsolatban az iformációk, így érdemes az figyelemmel követni: …

Vélemény, hozzászólás?