Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / QuikLok termékújdonságok a 2016-os MusikMessén

QuikLok termékújdonságok a 2016-os MusikMessén

A patinás olasz gyártó, híres volt az innovációról és a kiváló termékekről. Ez a cikk is a fejlesztésről szól, amennyiben állványok esetében van még új a nap alatt. A megújuló MusikMesse kiállítás egyik üde, mediterrán szigete volt a zajos olasz stand az ideiglenes tárgyalószobák és egyéb kiállítók között, ahol valódi espresso és legendás, apró finomságok várták az odalátogatót. Ezek mellett számos megújult állványcsalád és új belépő került kiállításra.

guiklok_2016_hangszerallvanyok

GS500 gitárállvány sorozat.

Kijelenthetjük, hogy nem az olaszok találták fel a spanyolviaszt ebben a témakörben, de az évek alatt, amíg több változatot kipróbáltak az önzáró gitárállvány megalkotására, sikerült mellélépni a cipőnek. Most végre célba értek és megcsinálták a saját változatukat erre a témára. Egyes, kettes és hármas gitárállványok, valamint különféle fali tartók újultak meg. A mindenféle állítási lehetőség alapértelmezett. Lényeg a hangszer minél biztosabb tartása, valamint a szállíthatóság.

QuikLokcikk2

A156 csíptetős mikrofon gém akusztikus zongorákhoz.

Valóban egyedi és innovatív mikrofongém, amivel a zongora testére vagy fedelére lehet könnyedén a mikrofont rögzíteni. A legmegbízhatóbb rögzítést és pozicionálást ígéri a gyártó anélkül, hogy a zongora testén lévő lakkot megsértené. A nagyméretű rögzítő elem nem a rugós-csíptetős megoldással fixálódik, hanem egy menetes szár segítségével két párhuzamos, szivacsos anyaggal bevont fémlapot szorít egymásnak. Emellett multimédiás asztali állványként is kiváló.

QuikLokcikk3

LPH005 asztali laptop állvány színpadi, produkciós vagy multimédiás felhasználásra.

Ezzel az okos megoldásokkal tervezett állvánnyal könnyedén elhelyezhető a laptop a meglévő berendezések fölé, vagy tehető kompaktabbá a setup. Bármilyen sima felületre elhelyezhető, a felső csúszásgátló csíkokkal ellátott tálca könnyedén állítható négy állásban, összecsukva pedig igen kis helyet foglal.

QuikLokcikk4DJ233 hordozható DJ asztal.

Ez a tárgy a forma, a funkció és a könnyű súly iránti igény elegyeként készült az utazó DJ-k és zenészek igényeinek megfelelően. A DJ233 ideális megoldás, amivel mindenféle DJ eszköz elhelyezésére megoldható. A polc magassága állítható, stabilan áll, összecsukása könnyű. Az LPHT vagy LPH005 laptop állványokkal és az IPS16 tablet tartóval egyszerűen bővíthető.

QuikLokcikk5.jpg

Z630 stúdió munkaállomás.

A Z600 munkaállomás kiváltó modellje. A sorozat korábban is ismert volt a jól használható, könnyedén bővíthető munkaasztalairól. A 630 annyiban változott az elődjéhez képest, hogy könnyebben összeállítható, nagyobb a lábtér és a lábak könnyebben beállíthatóak egyenetlen felületen. Elődjéhez hasonlóan ez is kétszintes, a szintek között kétszer négy egységnyi rack szerelvénnyel. Újítás továbbá, hogy a rejtett kerekeknek köszönhetően könnyebben mozdítható talapakolt állapotban is. A Z630 bővíthető a Z712 billentyűzettartó fiókkal, az LPHT laptop-tartó állvánnyal és az IPS16 tablet tartóval. Hű társa a Z612 rack állvány, ami 12 egységnyi racket fogad magába, fedlapja egy magasságban van az asztallal. Elérhető cseresznye vagy szürke munkafelülettel.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …

Vélemény, hozzászólás?