Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Pioneer XDJ-RX – Új etalon a láthatáron

Pioneer XDJ-RX – Új etalon a láthatáron

Amikor egy újabb Pioneer hírlevél fogadott ma reggel bevallom kicsit szkeptikus voltam, de ez csak egy röpke pillanatig tartott. Az utóbbi időben jó néhány olyan terméket jelentetett meg a Pioneer amely nem gondolom, hogy a nagyközönség kegyét maradéktalanul elnyerte.

1
Itt van azonban az XDJ-RX. Szerintem amikor ezt ma a nagyvilág meglátta, mindenki felszisszent egy kicsit. Egy olyan kontroller amihez nem kell laptop, remekül használja a rekordboxot, ha akarod rákötöd a lejátszókat, ha akarod kontroller, és a keverő részében minden benne van ami nagy hirtelen az eszedbe jut ha a Nexus szériát kell felidézned. Kell ennél több? Na ez majd kiderül ha végre kézzel foghatjuk, ami kb. február közepén lehetséges, szóval nem is kell sokat várnunk rá. Az ára az előzetes becslések alapján valahol 500.000 Ft körül alakul majd, ami teljesen reálisnak látszik ezzel a tudással párosulva.

Pioneer XDJ-RXXDJ-RX_Angle_300dpi5inWebshop

Ezt is látnod kell!

Az eső sem árt neki

Az akkumulátoros rendezvényvilágítás egyre népszerűbbé válik. A BeamZ igazi mérföldkövet állított fel a BBP sorozatával. …

Vélemény, hozzászólás?