Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Pioneer RBDMX-1 interface és Rekordbox 5.2 frissítés

Pioneer RBDMX-1 interface és Rekordbox 5.2 frissítés

Februárban végre itt a Pioneer válasza a Serato Dj Sondswitch-ére ami lehetővé teszi a fénytechnika valós idejű szinkronizációját a játszott zenével. Mindezt a Rekordboxban egy új elemzési algoritmus végzi ami segít meghatározni, mikor kell változtatni a világítási szekvenciákon és automatikusan el is végzi a műveleteket. A szoftver új 5.2 verziója mellett egy új hardver (RB-DMX1)  kerül piacra, ami egy külső DMX vezérlő interface a Rekordboxhoz. Az eszköz  végfelhasználói ára várhatóan 132.000Ft körül lesz (amely tartalmazza a mellékelt Rekordbox DJ licencet is). 

Az általános DMX beállítási lehetőségeken, makrózáson felül van egy új funkciója ami nem más, mint az automatikus szinkronizáció. Az újonnan kifejlesztett elemző algoritmus a rekordboxban felismeri a track-en belüli egyes fázisok jellemzőit, az effektív világítási minták ezután automatikusan létrejönnek, tökéletes szinkronban a feldolgozott információkkal, minimálisra csökkentve azt az időt, ami a DJ játéka és a fények reakciója között eltelik.

 

 

 

 

 

Makrófelvétel funkcióban helyet kapott a világítási minták egyszerű kezelése. Könnyedén testreszabható és értelmezhető világítási mintázatok közül lehet válogatni. Csak be kell jelölni a mintákat tetszés szerint a miniatűr kép gyűjteményből, amelyek a megvilágítási mozgást és effekteket mutatják be. A fényeffektek gyorsan módosíthatóak, hogy megfeleljenek a party hangulatának és az épp aktuális track-nek.

 

 

Ezt is látnod kell!

Meglepetés kontorller új megjelenéssel: Pioneer DDJ-FLX6

Itt a Pioneer legújabb Dj Kontrollere DDJ-FLX6-os! Egy 4-csatornás Dj kontroller vadonatúj funkciókal határok nélkül! …