Legfrissebb tartalom
Főoldal / DJ eszközök / Pioneer Dj új 6 csatornás DJ keverője a NAMM-on

Pioneer Dj új 6 csatornás DJ keverője a NAMM-on

A Japán gyártó az idei NAMM kiállításon bemutatta az új keverőjét a DJM-V10-et, ami egy 6 csatornás perfomance DJ mixer.

Első ránézésre az Allen & Heats Xone keverőit és a Modell:1-t juttatja az ember eszébe. Az eddigi DJM keverőkhöz képest sok változást láthatunk, amit jobban megnézve és átgondolva rengeteg lehetőséget és üdvözölhető megújulást vittek bele a fejlesztők.

A megszokott Pioneer DJ filter helyett a DJM-2000NXS-hez hasonló szűrőstílus kapott. A filter csatornánként állítható, valamint külön kapcsolható, hogy HPF-t vagy LPF-t szeretnénk használni.

A keverő mastere is kapott egy dedikált 3 sávos Isolatort, mellyel további izgalmas hangzást lehet a szettbe vinni. További újítás a csatornánkénti kapcsolható kompresszor és egy teljesen új effekt a SHIMMER.

A FX Send/Return eddig sem volt ismeretlen, ez a lehetőség a V10-nél is megmaradt némi plusszal. A send / return-höz négy beépített FX tartozik: Short Delay, Long Delay, Dub Echo, és Reverb. Ezekhez az effektekhez további paraméterezési lehetőségek párosulnak: Size/Feedback, Time, Tone, Master Mix Level.
Az újítások folytatódnak a magas és mély EQ-val ellátott monitor kimenettel és az ezzel linkelhető fejallgató csatlakozásokkal.

A B2B-t kedvelő DJ-k számára a fejhallgató csatlakozások a keverő két oldalára kerültek.
Hangminőségét tekintve biztos, hogy nem lehet panasza senkinek, hiszen stúdió minőségű A/D – D/A konverterekkel kerül gyártásra a V10.
Gyártói ígéretek alapján a rekordbox-on felül kompatibilis lesz mind a Traktor Pro 3-al mind a Serato DJ Pro-val.

Végezetül a hivatalos promó videó:

 

A feltüntetett ár még nem a hivatalos magyarországi ár, annak bejelentésére még várnunk kell.

Ezt is látnod kell!

Megújjúlt az FBT X-széria

Az X- sorozatot az összes elektronika újratervezésével megújították, hogy növeljék a teljesítményt és fontos új …