Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hangtechnika / Outline hangosítás a világ legnagyobb Gospel koncertjén!

Outline hangosítás a világ legnagyobb Gospel koncertjén!

Az Outline GTO-C12-es line-array rendszer 600.000 fő előtt bizonyított a Lagosban. A “Világ Legnagyobb Gospel Koncertjeként” megendezésre kerülő eseményen a műfaj legismertebb előadói léptek fel.

 

A 30 darab GTO C-12 vonal-forrás sugárzó mellé, két alulról függesztett GTO-DF(down-fill) modul, 16 DBS 18-2, 8 Subtech 218 és négy LAB 21 HS biztosította a precíz és kontrollált mélyfrekvenciás lesugárzást.

 

További 18 GTO C-12 tette lehetővé az oldalt elhelyezkedő hallgatóság számára a megfelelő hangzást és 32 Butterfly szolgálta a késletetett hang lesugárzását.

További 18 GTO C-12 tette lehetővé az oldalt elhelyezkedő hallgatóság számára a megfelelő hangzást és 32 Butterfly szolgálta a késletetett hang lesugárzását. 8 darab DVS 12 kompakt kétutas doboz működött közeltéri sugárzóként, és két Doppias-al kombinált Subtech 218 működött monitorként a nagy színpadon. A teljes rendszert Outline T-Series erősítők hajtották meg.

A függesztésektől 40 méterre 110dB SPL torzításmentes hangnyomást élvezhetett a hallgatóság.

Amennyiben felkeltette a cikk a ez érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal! Az Outline márka hazai disztribútora a Zaj Rendszerház.

A képek itt tekinthetők meg

(www.outline.com)

Ezt is látnod kell!

Bővült az FBT VERTUS családja

Kibővült a Vertus család, ami nem csak új típusokat de velük együtt új tulajdonságokat is …

Vélemény, hozzászólás?