Legfrissebb tartalom
Főoldal / Hangtechnika / Hangfalak / Outline EIDOS 265 LA

Outline EIDOS 265 LA

Igen izgalmas a rendszer teljesítmény-ár mutatója, mely kimondottan kicsi és közepes rendezvénykiszolgáló cégek számára lett szabva. A “plug & play” csomag 8x EIDOS 265 LA-t, 2x FLYSUB 15-öt és mindössze 2x T5-DSP végfokot tartalmaz. Utóbbi a beépített jelfeldolgozásnak köszönhetően teljeskörű rendszermenedzsmentet és távelérést biztosít.

outline-eidos-265-la

A rendszert úgy találták ki, hogy a lehető legrövidebb telepítési idő után minőségi hangzást és megfelelő hangerőt nyújtson. Rendkívül könnyű szállítani helyszínről helyszínre (a modulok 4-esével dobozolhatók, a szubládához elérhető gurulós előlap, a végfokrack pedig tartalmazza a tápelosztást, a jel- és hangsugárzó kábelezést). Akár konferencia hangosításról, akár színházi alkalmazásról legyen szó, pofonegyszerűen installálható. A gyári DSP beállításoknak köszönhetően hangosan és tisztán képes megszólalni perceken belül.

 

Az egyedüli, amiben eltér nagy testvéreitől (pl. a Mantastól és a Butterflytól), az a lesugározható hallgatóság mérete. Büszkén mondhatjuk, hogy hangnyomásban hozza a maximális szintet, még akkor is, ha a főbb versenytársak nagyobb méretű sugárzóval szerelt sugárzóihoz hasonlítjuk” – foglalta össze Francesco Simeoni, az Outline hangrendszerek fejlesztőmérnöke.


 

Linkek:

Bemutató videó

 

 

Ezt is látnod kell!

JBL EON ONE Compact – Új kompakt akkumulátoros PA rendszer

A világ egyik legsikeresebb és leghíresebb hordozható szériája, a JBL EON vadonatúj taggal bővül!   …

Vélemény, hozzászólás?